Στο ‘The Last Thing He Wanted’ η Anne Hathaway γίνεται μία γενναία ρεπόρτερ (ΒΙΝΤΕΟ)  

Και θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει ένα παγκόσμιο πολιτικό σκάνδαλο

Στο ‘The Last Thing He Wanted’ η Anne Hathaway γίνεται μία γενναία ρεπόρτερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο πολιτικό θρίλερ The Last Thing He Wanted στο οποίο την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει η Dee Rees, αντλώντας υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Joan Didion και επιμελούμενη και το σενάριο μαζί με τον Marco Villalobos, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την βραβευμένη από την Ακαδημία, Anne Hathaway.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Elena McMahon’ (Hathaway), μία βετεράνο δημοσιογράφο από την Ουάσιγκτον η οποία μοιάζει να βυθίζεται σε κινούμενη άμμο από τη στιγμή που εγκαταλείπει την κάλυψη της καμπάνιας των προεδρικών εκλογών του 1984 για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα της (Willem Dafoe) να διορθωθεί ένα φρικτό λάθος του. Έτσι, η ίδια μπαίνει στον περίπλοκο ιστό μίας διεθνούς πολιτικής ίντριγκας και συγκαλυμμένων διαπλεκόμενων συμφερόντων στο σκάνδαλο της υπόθεσης Iran - Contra Affair, όντας διατεθειμένη να αποκαλύψει την αλήθεια για τους αόρατους παίκτες που κινούν τα νήματα εδώ.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Ben Affleck, Rosie Perez, Edi Gathegi, Mel Rodriguez, και ο Toby Jones.

Το The Last Thing He Wanted αφότου κάνει παγκόσμιο άνοιγμα στο φετινό Φεστιβάλ Sundance στις 27 Ιανουαρίου του 2020, θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 21 Φεβρουαρίου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Ροη ειδησεων