Knives and Skin: Μία νεαρή χάνεται και μία μικρή πόλη αντικρίζει πια την ωμή αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Τώρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε
13 Νοεμβρίου 2019 15:22
Knives and Skin: Μία νεαρή χάνεται και μία μικρή πόλη αντικρίζει πια την ωμή αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ-δράμα  Knives and Skin της Jennifer Reeder το οποίο προβλήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ του Βερολίνου αλλά και στο Tribeca Film Festival.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μία μικρή επαρχιακή πόλη των Η.Π.Α., όπου ξαφνικά χάνονται τα ίχνη μίας έφηβης, της ‘Carolyn Harper’ (Raven Whitley). Από εκείνη την ημέρα και μετά το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνισή της γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινό ενώ ανησυχία και καχυποψία αρχίζει να καταλαμβάνει έναν έναν τους κατοίκους της περιοχής. Γονείς και παιδιά κυριεύονται από έναν απροσδιόριστο φόβο ενώ ταυτόχρονα σημειώνεται μία μαζική αφύπνιση για να αποκαλυφθεί πώς έφτασαν τα πράγματα ως εδώ.

Το cast συγκροτούν οι: Ty Olwin, Marika Engelhardt, Marilyn Dodds Frank, Tim Hopper, Audrey Francis, Grace Smith, James Vincent Meredith, Robert T. Cunningham, Kayla Carter και η Kate Arrington.

Το Knives and Skin αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: