No Time To Die: Στην πρώτη αφίσα ο James Bond είναι πολύ κυριλέ

Μην ταράξετε όμως τον Daniel Craig γιατί...
08 Οκτωβρίου 2019 11:09
No Time To Die: Στην πρώτη αφίσα ο James Bond είναι πολύ κυριλέ

Η MGM έδωσε στη κυκλοφορία την πρώτη αφίσα από τη νέα ταινία του James Bond, με τίτλο No Time To Die. Ο Daniel Craig επιστρέφει για 5η φορά στον ρόλο του πράκτορα 007, ο οποίος δείχνει πολύ κυριλέ και με τον γνωστό αέρα που διαθέτει στην αφίσα που θα δείτε παρακάτω. 

Στην 25η James Bond ταινία θα βρούμε τον Craig να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και την MI6 και να παραθερίζει στη Τζαμάικα, εκεί όπου έλαβε χώρα ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων. Σύντομα ο παράδεισός του θα διακοπεί όταν ο παλιόφιλός του Felix Leiter (Jefrrey Wright) θα ζητήσει τη βοήθειά του για να σταματήσουν έναν αδιστακτο κακοποιό (Rami Malek) που απειλεί να διοχετεύσει μια επικίνδυνη τεχνολογία στον κόσμο. 

Στις εκπλήξεις του No Time to Die λέγεται πως θα είναι ο ρόλος της Lashana Lynch, η οποία θα υποδυθεί την αντικαταστάτρια του 007 στην MI6. Επίσης, πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ana de ArmasLea SeydouxRalph FiennesChristoph WaltzRory Kinnear, και Ben Whishaw

Τη σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβε ο Cary Fukunaga (True Detective) ενώ το σενάριο υπέγραψαν οι Phoebe Waller-Bridge, που πρόσφατα βραβεύτηκε με Emmy για το Fleabag, καθώς και οι Neal Purvis, Robert Wade και Scott Z. Burns. 

Το No Time to Die θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας τον Απρίλιο του 2020.