Στο ‘Primal’ ο άνθρωπος αποδεικνύεται το πιο άγριο και απρόβλεπτο ον στον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Nicolas Cage το διαπιστώνει παγιδευμένος σ’ ένα πλοίο με τον εκτός εαυτού Kevin Durand
04 Οκτωβρίου 2019 18:55
Στο ‘Primal’ ο άνθρωπος αποδεικνύεται το πιο άγριο και απρόβλεπτο ον στον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ Primal την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Nick Powell ενώ το σενάριό του ο Richard Leder, με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage, Famke Janssen, και τον Kevin Durand.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Frank Walsh’ (Cage), έναν κυνηγό άγριων ζώων που καταλήγουν σε ζωολογικούς κήπους. Ο άνδρας αυτός έχει ναυλώσει ένα ελληνικό φορτηγό πλοίο για μία νέα μεταφορά εξωτικών και θανατηφόρων ειδών από τον Αμαζόνιο, μεταξύ των οποίων και ενός σπάνιου λευκού Ιαγουάρου. Ωστόσο, στο καράβι αυτό κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας επιβαίνει και ένας πολύ επικίνδυνος επαγγελματίας εκτελεστής που έχει συλληφθεί πια και σε άκρα μυστικότητα θα τον εκδώσουν ως κρατούμενο στις Η.Π.Α. Δεν έχουν περάσει δύο είκοσι τετράωρα και ο δολοφόνος αυτός καταφέρνει να δραπετεύσει από εκεί που ήταν έγκλειστος, απελευθερώνοντας μαζί και αιχμάλωτα ζώα, με την κατάσταση σύντομα να μετατρέπεται σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι θηρευτή και θηράματος.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Michael Imperioli, LaMonica Garrett, Tommy Walker, Braulio Castillo hijo, Rey Hernandez, John Lewis και ο Brian Tester.

Το Primal αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: