A Million Little Pieces trailer | Ο Aaron Taylor-Johnson παίζει σε ένα δυνατό κοινωνικό δράμα

Και παλεύει ενάντια σε ένα σκοτεινό χθες για να βρεθεί σε ένα πιο ελπιδοφόρο σήμερα
12 Αυγούστου 2019 11:10
A Million Little Pieces trailer | Ο Aaron Taylor-Johnson παίζει σε ένα δυνατό κοινωνικό δράμα

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το κοινωνικό-οικογενειακό δράμα A Million Little Pieces για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται η Sam Taylor-Johnson, με πρωταγωνιστή τον σύντροφό της, Aaron Taylor-Johnson (Outlaw King, Nocturnal Animals).

Το εν λόγω φιλμ εμπνέεται από το ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του James Frey, όπου ο ήρωας συναντά ένα πλήθος διαφορετικών ανθρώπων σε μία κλινική απεξάρτησης. Εκεί ο νεαρός άνδρας θα χρειαστεί να καταβάλλει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να καταπολεμήσει τον εθισμό του στις ψυχοτρόπες ουσίες. Στο μέρος αυτό, οι σχέσεις που θα διαμορφώσει με άλλους θεραπευόμενους θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην νέα ζωή που ξεκινά. Η γνωριμία του με έναν μαφιόζο (Billy Bob Thornton) που επιδρά καταλυτικά στην διαδικασία ανάκαμψής του, αλλά και τα αισθήματα που αναπτύσσει για μία άλλη ασθενή (Odessa Young) επίσης τοξικομανή, θα αποτελέσουν σημαντικά βήματα για την απόπειρα του να βγει από το αδιέξοδο όπου βρισκόταν.

Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Charlie Hunnam, Giovanni Ribisi, David Dastmalchian και η Juliette Lewis.

Το A Million Little Pieces αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: