Πρώτη εικόνα από την τέταρτη σεζόν του Sherlock

Οι Benedict Cumberbatch και Martin Freeman ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη περιπέτεια τους
15 Ιουλίου 2016 18:02
Πρώτη εικόνα από την τέταρτη σεζόν του Sherlock

Ο υποψήφιος για Emmy, Benedict Cumberbatch, χάρις τον ρόλο του ως Sherlock στο πρόσφατο ειδικό επεισόδιο The Abominable Bride ετοιμάζεται να ενσαρκώσει για άλλη μια φορά τον ρόλο του θρυλικού ντετέκτιβ. Συγκεκριμένα, η τέταρτη σεζόν της σειράς αναμένεται να καταφθάσει στις αρχές του 2017 και πλέον τα φώτα της δημοσιότητας έχει δει η πρώτη της εικόνα.

Μαζί με την εν λόγω εικόνα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την σύνοψη της επερχόμενης σεζόν, η οποία θα έχει τρία νέα επεισόδια και την σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Rachel Talalay, των Doctor Who και The Flash.

Ο Sherlock θα επιστρέψει στις οθόνες με τρία ολοκαίνουρια επεισόδια που υπόσχονται γέλιο, δάκρυα, σοκ, εκπλήξεις και εκπληκτικές υποθέσεις...

Η τέταρτη σεζόν ξεκινά με τον αγαπημένο ντετέκτιβ του έθνους, τον ευμετάβλητο Sherlock Holmes, να επιστρέφει για μια ακόμη φορά επί βρετανικού εδάφους, καθώς ο γιατρός Watson και η σύζυγός του, Maria, προετοιμάζονται για την μεγαλύτερη πρόκληση τους -να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο κυνηγετικός σκύλος της φωτογραφίας, δίπλα στον Sherlock, αφήνει να εννοηθεί πως ενδεχομένως θα έχουμε να κάνουμε με την ιστορία του Sir Arthur Conan Doyle, που ακούει στο όνομα The Adventure of the Creeping Man. Πιθανώς αυτός να είναι και ο τίτλος του επεισοδίου. Τέλος, ο δημιουργός της σειράς Steven Moffat άφησε να εννοηθεί πως αυτή ίσως να είναι η τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δεν ξέρω για πόσο ακόμη μπορούμε να συνεχίσουμε. Προσωπικά έχω την διάθεση αλλά δεν είμαι ο βασικός πυλώνας. Δεν θα εκπλαγόμουν αν αυτή ήταν και η τελευταία φορά που κάναμε αυτό το σόου. Αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι.