Επίσημο: Έρχεται η live-action ταινία του Ποπάι!

Και θα έχει ένα μεγάλο budget
19 Μαρτίου 2024 18:11
Επίσημο: Έρχεται η live-action ταινία του Ποπάι!

Ένας από τους πιο λατρεμένους χαρακτήρες κόμικς πρόκειται να λάβει σύντομα τη νέα του live-action ταινία. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο, ο λόγος γίνεται για τον Ποπάι (Popeye), αφού ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτει ότι στα σκαριά βρίσκεται το επόμενο μεγάλο project αυτού του σύμπαντος.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες, αλλά το Popeye the Sailor Man -όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του- είναι σε παραγωγή της Chernin Entertainment, αλλά και της King Features που έχει τα δικαιώματα του IP. Αυτή η εταιρία παραγωγής έχει φέρει στο παρελθόν και το Rise of the Planet of the Apes.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η live-action έκδοση του αγαπητού χαρακτήρα θα έχει ένα πολύ μεγάλο budget, με τον Michael Caleo, που πρόσφατα έφερε το Sexy Beast και παλιότερα ένα επεισόδιο της σειράς The Sopranos, να αναλαμβάνει το σενάριο.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή, αλλά ούτε ποιοι ηθοποιοί θα παίζουν στο Popeye the Sailor Man.

Για την ιστορία, ο Ποπάι (Popeye) ή και αλλιώς Popeye the Sailor Man είναι ένας πλασματικός χαρακτήρας από κόμικς που δημιουργήθηκε από τον Elzie Crisler Segar. Ο χαρακτήρας έχει εμφανιστεί σε κόμικς, θεατρικές παραστάσεις, τηλεόραση σε κινούμενα σχέδια, ραδιόφωνο, κινηματογράφο και βιντεοπαιχνίδια. Η πρώτη εμφάνιση έγινε στις 17 Ιανουαρίου του 1929 σαν κόμικ στριπ στο Thimble Theatre των εκδόσεων King Features Syndicate, Inc στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2018 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο Popeye's Island Adventures. Ο χαρακτήρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και στο κοινό της Ελλάδας.

Tags: