Το Netflix ετοιμάζει το Fear Street 4

Φτιάχνουν το σενάριο αυτόν τον καιρό
10 Νοεμβρίου 2023 12:26
Το Netflix ετοιμάζει το Fear Street 4

Το Netflix ετοιμάζεται να προσθέσει μία ακόμη ταινία τρόμου στον πλούσιο κατάλογό του και μόλις μάθαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ο λόγος γίνεται για μία τέταρτη ταινία του Fear Street, που όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα κυλάνε ομαλά και βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Μιλώντας στο American Cinematheque, ο Scott Stuber που είναι επικεφαλής για τις ταινίες του Netflix, δήλωσε και επίσημα στο Collider ότι η υπηρεσία ετοιμάζει το νέο Fear Street που θα είναι standalone. Οι ιστορίες του R. L. Stine είναι αρκετές και φαίνεται ότι το Netflix το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Προφανώς και υπάρχουν πολλά βιβλία. Υπάρχει ένα αυτόνομο-standalone Fear Street που ετοιμάζουμε αυτή τη στιγμή και προσπαθούμε να κάνουμε σωστά το σενάριο τώρα. Αλλά μου αρέσει πολύ και το ίδιο και στην ομάδα μας. Οπότε νιώθω ότι αν καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό το σενάριο σωστά, θα υπάρξει μια μεγάλη επέκταση σε αυτό το franchise.

Με αυτές τις πληροφορίες, ο Stuber δεν αποκάλυψε σε ποια ιστορία θα εστιάσει η νέα Fear Street ταινία, αλλά φαίνεται ότι το Netflix θέλει να κάνει το Fear Street ένα από τα κεντρικά horror franchise του. Τον Ιούλιο του 2022 είχαμε μάθει άλλωστε ότι η υπηρεσία θέλει να φέρει όχι μία, αλλά πολλές Fear Street ταινίες στην πλατφόρμα της.

Για την ιστορία είχαν κυκλοφορήσει τα Fear Street: Part One - 1994 με τους: Kiana Madeira, Olivia Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Jordana Spiro, Jordyn DiNatale, Fred Hechinger, και Ashley Zukerman Maya Hawke και Darrell Britt-Gibson. Έπειτα ακολούθησε το Fear Street: Part Two 1978 με τους: Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, McCabe Slye, Ted Sutherland, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr. και Olivia Scott Welch.

Και η τριλογία έκλεισε σκηνοθετημένη εξ' ολοκλήρου από την Leigh Janiak με το Fear Street Part Three - 1666 όπου παίζουν οι:  Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Fred Hechinger, Julia Rehwald, Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Jordana Spiro και Jordyn DiNatale.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Fear Street: Part 4 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.