Αυτός είναι ο νέος “Hellboy“ για την καινούργια ταινία που αντικαθιστά τον David Harbour

Η νέα ταινία θα βασίζεται στο Hellboy: The Crooked Man
03 Μαρτίου 2023 08:56
Αυτός είναι ο νέος “Hellboy“ για την καινούργια ταινία που αντικαθιστά τον David Harbour

Μετά την παταγώδης αποτυχία της ταινίας "Hellboy" του 2019, η οποία προσπάθησε να φρεσκάρει το franchise με το πρόσωπο του David Harbour (Stranger Things), η Millenium Media δεν το βάζει κάτω και ανακοινώνει μια ολοκαίνουργια Hellboy ταινία

Η νέα κινηματογραφική απόπειρα του Hellboy ονομάζεται "Hellboy: The Crooked Man" και θα βασίζεται στο ομώνυμο και λατρεμένο κόμικ, μόνο που τώρα μάθαμε και ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας. 

Στο ρόλο του νέου Hellboy, λοιπόν, θα πατήσει ο Jack Kesy, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τους David Harbour και Ron Perlman (στις ταινίες του Guillermo Del Toro). Οι πιο γνωστοί ρόλοι του Kesy είναι στο Deadpool 2 ως Black Tom, στις ταινίες "Without Remorse" με τον Michael B. Jordan, "12 Strong" και "Baywatch" καθώς και στις σειρές "The Strain" και "Claws". 

Αναμένεται να παίξει επίσης στην ταινία "The Killer" του David Fincher για το Netflix αλλά και στο "Sheroes" της Paramount. 

Τη σκηνοθεσία του Hellboy: The Crooked Man αναλαμβάνει ο Brian Taylor (Crank), σε σενάριο του Mike Mignola, δημιουργού του κόμικ, και του Chris Golden. "Στη νέα ταινία θα δούμε τον Hellboy και έναν νεοσύλλεκτο πράκτορα του BPRD να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην αγροτική περιοχή των Απαλαχίων της δεκαετίας του 1950. Εκεί, ανακαλύπτουν μια μικρή κοινότητα στοιχειωμένη από μάγισσες, με επικεφαλής έναν τοπικό διάβολο με μια τρομακτική σχέση με το παρελθόν του Hellboy, τον Crooked Man" αναφέρει επίσης η ανακοίνωση της Millenium.

"Το "'The Crooked Man' αποτελεί μια διαφορετική εκδοχή από όλες τις προηγούμενες ταινίες του Hellboy, όπου ο Mike Mignola και ο δημιουργός των κόμικς θα ποιήσει επιτέλους μια αυθεντική εκδοχή των ιστοριών και των χαρακτήρων του σε κινηματογραφική μορφή", δήλωσε ο πρόεδρος της Millennium Media, Jeffrey Greenstein. "Αυτή είναι η πρώτη στη σειρά ταινιών που θα καθηλώσει το κοινό με γνώριμους (και νέους) τρόπους. Ο Brian Taylor είναι ειδικός σε όλα τα θέματα και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο άτομο για να ζωντανέψει αυτή την ιστορία και να δείξει στο κοινό μας αυτή τη διαφορετική και πρωτότυπη σειρά ταινιών Hellboy".

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στα στούντιο της Millenium Media στη Βουλγαρία τον Απρίλιο. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι η Millenium Media συνεργάζεται με την εταιρία Nu Boyana που διαθέτουν στούντιο και στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Οι επόμενες μεγάλες κυκλοφορίες της Millenium Media άλλωστε είναι το "The Bricklayer" με τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Θεσσαλονίκη, το 'The Expendables 4" που γυρίστηκε μερικώς επίσης στην πόλη, αλλά και το The Piper με τους Julian Sands και Charlotte Hope.  

Tags: