Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Splatoon 3 (ΒΙΝΤΕΟ)  

Νέες πίστες, όπλα και πολλά χαρακτηριστικά

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Splatoon 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Nintendo Direct που επικεντρωνόταν στο επερχόμενο Splatoon 3 μόλις ολοκληρώθηκε και η Nintendo μέσα από ένα βίντεο που διαρκεί σχεδόν 30 λεπτά, έλυσε όλες σας τις απορίες. Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με 12 πίστες, ενώ έρχεται με μπόλικα νέα χαρακτηριστικά για να φρεσκάρουν το franchise.

Έγινε γνωστό, λοιπόν, ότι πολλές αγαπημένες πίστες από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο 3ο κεφάλαιο, ενώ αποκαλύφθηκαν και ακόμη 5 ολοκαίνουργια maps. Επιπροσθέτως, το Splatoon 3 θα φέρει νέα όπλα, αρκετό customization, ρούχα και πολλά ακόμη.

Οι χάρτες του Splatoon 3 είναι οι εξής:

 1. Inkblot Art Academy – Επιστροφή από το Splatoon 2
 2. Sturgeon Shipyard - Επιστροφή από το Splatoon 2
 3. Makomart - Επιστροφή από το Splatoon 2
 4. Wahoo World - Επιστροφή από το Splatoon 2
 5. Hammerhead Bridge - Επιστροφή από το Splatoon 1
 6. Museum D'Alfonsino - Επιστροφή από το Splatoon 1
 7. Mahi-Mahi Resort - Επιστροφή από το Splatoon 1
 8. Scorch Gorge
 9. Eeltail Allet
 10. Hagglefish Market
 11. Undertow Spillway
 12. Mincemeat Metalworks

Η Nintendo επιβεβαίωσε ότι σε αυτό το παιχνίδι θα δείτε και ένα νέο τύπο όπλων, τα “Splatana”. Όπως μαρτυράει η ονομασία, πρόκειται για σπαθί με βάση το μελάνι (φυσικά), το οποίο θα μπορείτε να το εξοπλίσετε και να πετάτε μελάνι, σχεδόν όπως με τα paintbrush.

Τα νέα Splatfests θα έχουν όχι δύο, αλλά τρεις ανταγωνιστικές πλευρές. Οι πρώτες ομάδες θα λάβουν μέρος σε μια τυπική μάχη Turf War, αλλά στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε έναν ειδικό Tri-color Turf War και με τις τρεις ομάδες να μάχονται ταυτόχρονα.

Το Splatoon 3 θα έχει και ένα puzzle παιχνίδι το οποίο ονομάζεται “Table Turf Battle” και σε αυτό καλείστε να παίξετε 1v1 με έναν άλλο παίκτη, να μαζέψετε κάρτες (οι οποίες είναι 150 στο σύνολο) σε ένα παιχνίδι που μοιάζει περίπου όπως το θρυλικό Tetris.

Αυτά είναι τα νέα Amiibos:

Για την ιστορία, το Splatoon 3 θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο single-player campaign, στο οποίο οι παίκτες θα παλεύουν με τα Octarians στη νέα πόλη Splatsville, για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει με την επανεμφάνιση των θηλαστικών. Παράλληλα, θα επιστρέψει ανανεωμένο και το Salmon Run co-op mode του Splatoon 2.

Το Splatoon 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 9 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα μπορείτε να απολαύσετε το multiplayer του παιχνιδιού με το Splatfest World Premiere, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου. Παρακολουθήστε ολόκληρο το Nintendo Direct μέσα από τον player που ακολουθεί, έτσι ώστε να μάθετε τα πάντα για το Splatoon 3.