Έρχεται Nintendo Direct που θα επικεντρώνεται στο Splatoon 3

Θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες από τώρα
08 Αυγούστου 2022 16:52
Έρχεται Nintendo Direct που θα επικεντρώνεται στο Splatoon 3

Η Nintendo μόλις αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο Nintendo Direct, το οποίο όμως θα επικεντρώνεται στο επερχόμενο Splatoon 3. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία το ανακοίνωσε αυτό πριν από λίγη ώρα στο Twitter και η διάρκειά του, όπως επισημαίνει, θα αγγίζει τα 30 λεπτά.

Το “Splatoon 3 Direct” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα παρακολουθήσετε νέα πλάνα από το 3ο κεφάλαιο του team-based shooter της Nintendo.

Τελευταία φορά που είχαμε δει νέα πλάνα από το παιχνίδι ήταν από το trailer που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Απρίλιο. Οπότε, αυτό το 30λεπτο livestream πιστεύουμε πως θα καλύψει όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν οι παίκτες, προτού ανέβει ο τίτλος στα ράφια των καταστημάτων.

Για την ιστορία, το Splatoon 3 θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο single-player campaign, στο οποίο οι παίκτες θα παλεύουν με τα Octarians στη νέα πόλη Splatsville, για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει με την επανεμφάνιση των θηλαστικών. Παράλληλα, θα επιστρέψει ανανεωμένο το Salmon Run co-op mode του Splatoon 2, ενώ δε θα λείπει φυσικά το χαρακτηριστικό 4x4 multiplayer Turf War.

Το Splatoon 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 9 Σεπτεμβρίου. Τέλος, δε γνωρίζουμε ακριβώς τι άλλο θα παρουσιαστεί σε αυτό το direct, πέρα από τα νέα πλάνα, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.