Το φρικαλέο Scorn έχει επιτέλους ημερομηνία και νέα πλάνα!

Παίξτε το στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα
12 Ιουνίου 2022 20:43
Το φρικαλέο Scorn έχει επιτέλους ημερομηνία και νέα πλάνα!

Κατά τη διάρκεια του Xbox + Bethesda Showcase event, η Microsoft αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του ιδιαίτερου horror παιχνιδιού, Scorn, το οποίο είχε ανακοινωθεί πριν χρόνια, με τις κονσόλες Xbox Series X|S. Φυσικά, δεν  αρκούσε μόνο αυτό και η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο ανατριχιαστικό trailer, που μας παρουσιάζει μεταξύ άλλων τον “σάπιο” κόσμο του.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτό το παιχνίδι έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Ebb Software, η οποία το ετοιμάζει αρκετό καιρό και υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία για τους παίκτες. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα νέα και πολύ ιδιαίτερα πλάνα που παρουσιάστηκαν στο Showcase, παρόλο που διαρκούν μόλις 1:20 λεπτά.

Για την ιστορία, το Scorn είχε ξεκινήσει την πορεία του αναζητώντας ανεπιτυχώς χρηματοδότηση από το Kickstarter το 2014. Τελικά, μετά από αρκετά χρόνια το στούντιο έκανε μια δεύτερη καμπάνια στην πλατφόρμα το 2017, συγκεντρώνοντας επιτυχώς €150,000.

Από τότε η ομάδα έμεινε σιωπηλή, μέχρι που ο τίτλος παρουσιάστηκε εκ νέου στην πρώτη gameplay αποκάλυψη του Xbox Series X, όταν και ανακοινώθηκε πως θα είναι αποκλειστική κυκλοφορία. Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο εντυπωσιακή πτυχή του horror τίτλου είναι σίγουρα το εικαστικό του που είναι εμπνευσμένο από τον H. R. Giger (γνωστός για την αισθητική των Alien ταινιών).

Έτσι, το Scorn αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα Xbox Series X|S. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.