Πρώτα gameplay πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Grid Legends

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πόνημα της Codemasters
05 Δεκεμβρίου 2021 16:06
Πρώτα gameplay πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Grid Legends

Η Electronic Arts και η Codemasters αποκάλυψαν επιτέλους τα πρώτα gameplay πλάνα του Grid Legends. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε μια αναλυτική παρουσίαση 17 λεπτών, με περιγραφή από τους developers, η οποία πέρα από μια ματιά στο gameplay του τίτλου, αποκαλύπτει και πολλές ακόμη πτυχές που πρέπει να γνωρίζουμε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο creative director Chris Smith και ο Chris Groves από την social και community ομάδα της Codemasters μίλησαν για τις διάφορες νέες τοποθεσίες που θα επισκεφτούν οι παίκτες, όπως η Μόσχα και το Λονδίνο, για διάφορα από τα 100 οχήματα που θα περιλαμβάνει ο racing τίτλος, καθώς και τις κατηγορίες αγώνων που θα πλαισιώνουν το μεγάλο Career mode του, το οποίο θα διαθέτει συνολικά 250 events.

Ειδική αναφορά αξίζει ωστόσο στο ‘Driven to Glory’. Πρόκειται για το νέο story mode το παιχνιδιού, στο οποίο διάφοροι ηθοποιοί, όπως o Ncuti Gatwa (από το Sex Education του Netflix) θα πρωταγωνιστούν σε μια κλασσική ‘underdog’ ιστορία. Το παιχνίδι φιλοδοξεί να συνδυάσει live-action cutscenes με το racing gameplay του.

Για περισσότερα σχετικά με το Grid Legends μπορείτε να δείτε την αναλυτική παρουσίαση μέσα από τον player που ακολουθεί.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει και η ανακοίνωση της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας. Το Grid Legends αναμένεται, λοιπόν, στις 25 Φεβρουαρίου του 2022 για τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC.