Έφτασε το τέλος για το Mortal Kombat 11

Η NetherRealm επικεντρώνεται στο επόμενο βήμα της
03 Ιουλίου 2021 09:23
Έφτασε το τέλος για το Mortal Kombat 11

Το τέλος έφτασε για το Mortal Kombat 11, όπως ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter. Συγκεκριμένα, η NetherRealm Studios ανακοίνωσε πως πλέον είναι επικεντρωμένη στο επόμενο παιχνίδι της. Έτσι, η υποστήριξη για το Mortal Kombat 11 θα σταματήσει μετά από περισσότερα από δύο χρόνια με νέο περιεχόμενο, βελτιώσεις και αλλαγές.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το Mortal Kombat 11 μάλλον δε υποδεχθεί άλλο νέο περιεχόμενο, ειδικά υπό τη μορφή χαρακτήρων. Το μόνο που ενδέχεται να δούμε μελλοντικά είναι κάποιο μικρό balance update, μιας και η δραστήρια competitive σκηνή των fighting παιχνιδιών το καθιστά πολλές φορές αναγκαίο.

Για την ιστορία, το Mortal Kombat 11 πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019 για PS4, Xbox One και PC, με την Switch έκδοση να καταφθάνει το Μάιο του ίδιου έτους. Στη συνέχεια, το Μάιο του 2020 έφτασε το μεγάλο του πακέτο επέκτασης Mortal Kombat 11: Aftermath, με ένα επιπλέον story mode τρείς νέους χαρακτήρες, νέες πίστες και την επιστροφή των stage fatalities και των friendship finishing κινήσεων. Τέλος, το Νοέμβριο του 2020 το παιχνίδι κυκλοφόρησε και στα PS5 και Xbox Series X|S, μέσα από τη βελτιωμένη έκδοση Mortal Kombat 11: Ultimate Edition.

Από το 2019 μέχρι σήμερα, η NetherRealm έφερε στο παιχνίδι 12 DLC χαρακτήρες, με προσθήκες όπως οι Joker, Spawn, Terminator, John Rambo, RoboCop κ.α.