Το Life is Strange: True Colors συνεχίζει την σειρά τον Σεπτέμβριο (BINTEO)

Δείτε το πρώτο trailer
18 Μαρτίου 2021 19:32
Το Life is Strange: True Colors συνεχίζει την σειρά τον Σεπτέμβριο (BINTEO)

Πιστή στην υπόσχεσή της, στο πλαίσιο του πρώτου Square Enix Presents σόου, η Square Enix αποκάλυψε το νέο κεφάλαιο της σειράς Life is Strange, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Ο λόγος γίνεται για το Life is Strange: True Colors, το οποίο αφηγείται την ιστορία της Alex Chen. Η gameplay ιδιαιτερότητα είναι πως αυτή τη φορά η πρωταγωνίστρια είναι ικανή να ανιχνεύσει τα συναισθήματα των υπόλοιπων ανθρώπων. Παρακάτω ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού και περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν αναπτύσσεται από τους αρχικούς δημιουργούς του franchise στην Dontnod Entertainment και αντιθέτως είναι υπό την επιμέλεια της Deck Nine. Πρόκειται, δηλαδή, για το ίδιο στούντιο που μας είχε χαρίσει στο παρελθόν το Life is Strange: Before the Storm. Η ομάδα σημειώνει πως έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα και μάλιστα χρησιμοποιεί πλήρες motion capture με ηθοποιούς για τις ερμηνείες των χαρακτήρων, για πρώτη φορά στη σειρά.

To Life is Strange: True Colors αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia και PC στις 10 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ολόκληρο αυτή τη φορά και θα μπορείτε να βιώσετε μαζί όλα τα επεισόδια, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε.