Ο δημιουργός των Devil May Cry 5 και Dragon's Dogma ετοιμάζεται για το νέο του παιχνίδι

Σύντομα η πιθανή αποκάλυψη;
03 Ιανουαρίου 2021 12:37
Ο δημιουργός των Devil May Cry 5 και Dragon's Dogma ετοιμάζεται για το νέο του παιχνίδι

Όπως όλα δείχνουν, μέσα στο 2021 θα μάθουμε τι ετοιμάζει ο βετεράνος της Capcom, Hideaki Itsuno. Συγκεκριμένα, ο δημιουργούς του Dragon's Dogma και των περισσότερων Devil May Cry παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου και του Devil May Cry 5, προέβη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση. Ο Ιάπωνας δημιουργός ευχήθηκε αρχικά καλή χρονιά και στη συνέχεια αποκάλυψε πως εργάζεται εδώ και καιρό σε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, ταυτόχρονα με την Special Edition του DMC 5 που κυκλοφόρησε ήδη. Αν και τόνισε ότι το project απέχει ακόμα, κάλεσε τους παίκτες να περιμένουν την επίσημη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο Itsuno δήλωσε:

Καλή χρονιά! Παίξατε το DMC5 SE; Αν δεν έχετε ακόμη το hardware, παρακαλώ δοκιμάστε το Vergil DLC!

Το νέο project που βρίσκεται ταυτόχρονα υπό ανάπτυξη παραμένει σε καλό δρόμο. Απέχει πολύ ακόμη, αλλά μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση!

Παρακάτω ακολουθεί και το εν λόγω tweet.

Αν λάβουμε υπόψη τις πληροφορίες που διέρρευσαν πριν μερικές εβδομάδες από το μεγάλο hack που υπέστη η Capcom, μάλλον ο νέος τίτλος του Itsuno είναι το πολυπόθητο Dragon’s Dogma 2. Το πρώτο παιχνίδι είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2012 για τα PS3 και Xbox 360, λαμβάνοντας θετική ανταπόκριση από τους κριτικούς και τους παίκτες, ειδικότερα για το gameplay του και το Pawn σύστημα. Οι λάτρεις του ζητούν εδώ και χρόνια κάποιο sequel και είναι μια επιθυμία που έχει εκφράσει και ο ίδιος ο Itsuno.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.