Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes έρχεται με άρωμα «Εξορκιστή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το μυστηριώδες teaser trailer του νέου κεφαλαίου
31 Οκτωβρίου 2020 18:00
Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes έρχεται με άρωμα «Εξορκιστή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το δεύτερο κεφάλαιο της αυτοτελούς σειράς τρόμου The Dark Pictures Anthology: Little Hope να κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγα 24ωρα, όμως η Supermassive Games, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, μας παρουσίασε με ένα teaser trailer το τι μας περιμένει στο τρίτο κεφάλαιο της σειράς. Αυτό θα ονομάζεται The Dark Pictures Anthology: House of Ashes.

Στο trailer, το οποίο βρίσκεται εντός του Little Hope όταν κάποιος τερματίζει το παιχνίδι, βλέπουμε στρατιώτες να περιηγούνται σε κάτι κατακόμβες, στις οποίες δεσπόζει το τεράστιο άγαλμα του δαίμονα Pazuzu, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες «Ο Εξορκιστής». Σύμφωνα, λοιπόν, με τις προφητείες των Σουμέριων, οι δαιμονικές οντότητες πρόκειται να επιτεθούν με μένος στην ανθρωπότητα, έχοντας ως στόχο τον χλευασμό προς το θείο δημιούργημα και την υποδούλωσή του. Αν δεν είσαι πιστός όπως αναφέρει κάποιος στρατιώτης στο trailer, μάλλον ήρθε η ώρα να πιστέψεις. Είστε έτοιμοι να αναφωνήσετε «The power of Christ compels you!»;

Το House of Ashes αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για άγνωστες μέχρι στιγμής πλατφόρμες. Δείτε το μυστηριώδες trailer στον player που ακολουθεί.