Δωρεάν η next-gen αναβάθμιση του Mortal Kombat 11 στα PS5 και Xbox Series X|S

Επιβεβαιώθηκαν οι Mileena, Rain και Rambo
09 Οκτωβρίου 2020 09:35
Δωρεάν η next-gen αναβάθμιση του Mortal Kombat 11 στα PS5 και Xbox Series X|S

Μετά τις φήμες που ήθελαν τους νέους χαρακτήρες Mileena, Rain και Rambo να προστίθενται στο πλούσιο ρόστερ του Mortal Kombat 11, η NetherRealm Studio επιβεβαίωσε, μέσω ενός trailer, πως τελικά ήταν αληθινές, ανακοινώνοντας κιόλας το Kombat Pack 2.

Οι παίκτες λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τους παραπάνω χαρακτήρες, ενώ όπως αποκαλύφθηκε, την φωνή του στον κινηματογραφικό Rambo θα χαρίσει ο ίδιος ο Sylvester Stallone. Το Kombat Pack 2 θα μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά ή ως μέρος του Mortal Kombat 11 Ultimate, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα, συμπεριλαμβανομένων του Kombat Pack 1 και The Aftermath expansion.

Επίσης, όσοι μεταβούν στην επόμενη γενιά, το στούντιο ανακοίνωσε πως το next-gen upgrade θα είναι δωρεάν προς όλους τους ήδη κατόχους των PS4 και Xbox One εκδόσεων. Όσον αφορά το cross-play που αναμένεται να υποστηριχθεί, αυτό θα είναι εφικτό μόνο σε επιλεγμένα modes και μόνο μεταξύ PlayStation και Xbox κονσόλων.

Το Mortal Kombat 11 Ultimate θα γίνει διαθέσιμο στις 17 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι επίσης η ημερομηνία κατά την οποία θα κυκλοφορήσουν οι next-gen εκδόσεις όπως και το Kombat Pack 2. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.