Το Dynasty Warriors 9 Empires είναι γεγονός και γιορτάζει τα 20 χρόνια της σειράς  

Ενώ επιβεβαιώθηκε πως δε θα είναι open-world

Το Dynasty Warriors 9 Empires είναι γεγονός και γιορτάζει τα 20 χρόνια της σειράς

Στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2020, η Koei Tecmo πραγματοποίησε ένα ειδικό Dynasty Warriors event, το οποίο γιόρταζε τα 20 χρόνια της σειράς. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός Akihiro Suzuki μοιράστηκε διάφορες ιστορίες με τους fans, διάβασε μηνύματά τους και στο τέλος αποκάλυψε δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια.

Ο πρώτος τίτλος προορίζεται μόνο για τις iOS και Android συσκευές και θα κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας. Η σημαντικότερη ανακοίνωση που αφορά τη Δύση είναι το Dynasty Warriors 9 Empires. Το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 για τα PS4, PS5, Switch, Xbox Series X | S και Steam.

Ο Akihiro Suzuki εξήγησε πως πρόκειται το πρώτο παιχνίδι της Empires spin-off σειράς μετά από έξι χρόνια. Θα έχει αναβαθμισμένα γραφικά και gameplay μηχανισμούς για να ανταποκρίνεται στο Dynasty Warriors 9. Παράλληλα, το country management σύστημα έχει ανανεωθεί, ενώ θα μπορείτε να τροποποιήσετε το avatar σας με την επίσης ανανεωμένη Edit λειτουργία. Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως το παιχνίδι δε θα είναι open world.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.