Το Detroit: Become Human έφτασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις η κυκλοφορία του στο Steam
05 Αυγούστου 2020 16:36
Το Detroit: Become Human έφτασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Quantic Dream, το τελευταίο interactive drama πόνημά της, Detroit: Become Human, έφτασε ένα νέο ορόσημο, πουλώντας συνολικά πάνω από 5 εκατομμύρια τεμάχια.

Το παιχνίδι έφτασε σε αυτό το ορόσημο ακριβώς έναν μήνα μετά την κυκλοφορία του στο Steam τον Ιούνιο, ακολουθώντας τους άλλους τίτλους της Quantic Dream, Heavy Rain και Beyond: Two Souls, αν και ήταν επίσης διαθέσιμο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Epic Games Store από τον Δεκέμβριο του 2019. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως με την κυκλοφορία του στο Steam, το παιχνίδι έλαβε το χαρακτηριστικό του Community Play, το οποίο επέτρεπε στους streamers να συνεργαστούν με τους θεατές και να πάρουν από κοινού τις σεναριακές αποφάσεις. Ο co-CEO του στούντιο, Guillaume de Fondaumière, μιλώντας για το γεγονός δήλωσε:

Το να φέρουμε το Detroit: Become Human στο Steam ήταν μια υπέροχη εμπειρία για εμάς. Η ανταπόκριση του κοινού -ειδικά εκείνη του Ασιατικού- ήταν εξαιρετικά θετική κι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Επίσης μας ενθουσίασε αναπάντεχα η θετική ανταπόκριση της κοινότητας στο νέο χαρακτηριστικό του Community Play, η οποία κατάφερε να μετατρέψει ένα καθαρά single-player παιχνίδι σε μια κοινωνική εμπειρία.

Για την ιστορία, το Detroit: Become Human είχε κυκλοφορήσει αρχικά ως αποκλειστικός τίτλος του PS4, πουλώντας σε λιγότερο από έναν χρόνο 2 εκατομμύρια τεμάχια, όντας έτσι το γρηγορότερο σε πωλήσεις παιχνίδι του στούντιο στην ιστορία του.