Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Disintegration από τον δημιουργό του Master Chief

Μαζί με νέο trailer
08 Μαΐου 2020 12:18
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Disintegration από τον δημιουργό του Master Chief

H Private Division και το στούντιο V1 Interactive ανακοίνωσαν μέσω ενός νέου trailer την ημερομηνία κυκλοφορίας του Disintegration. Πρόκειται για ένα sci-fi first-person shooter, το οποίο είχε αποκαλυφθεί πρώτη φορά στη Gamescom 2019 και υπεύθυνοι είναι ο συνδημιουργός του Halo Marcus Lehto και ο σκηνοθέτης του SOCOM Mike Gutmann.

Το Disintegration ενσωματώνει real-time tactical στοιχεία, δημιουργώντας μια εντελώς νέα εμπειρία, η οποία τοποθετείται σε έναν κόσμο όπου ο πλανήτης είναι στα όρια της καταστροφής και οι λιγοστοί πόροι έχουν φέρει πείνα. Οι ανθρωπότητα προκειμένου να ανταπεξέλθει σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα εφηύρε μια διαδικασία μεταφοράς και ενσωμάτωσης του ανθρώπινου μυαλού σε ρομποτικά αμυντικά σύστημα, η οποία είναι γνωστή ως «Integration». Από το επικείμενο ωστόσο χάος μια νέα απειλή αναδύθηκε που ακούει στο όνομα «The Rayonne». Πρόκειται για μια άκρως επιθετική μιλιταριστική οργάνωση που στόχο έχει να κερδίσει τον έλεγχο της διαδικασίας ενσωμάτωσης προκειμένου να εδραιώσει για τη δική της σκοτεινή ατζέντα την κυριαρχία της.   

Ο συνδημιουργός του Halo, Marcus Lehto, μηλώντας για το παιχνίδι δήλωσε:

Πάντα είχα ως στόχο να αφηγηθώ μια δυνατή ιστορία μέσω του gameplay στα παιχνίδια μου. Με το Disintegration έχω στόχο να χτίσω μια σαγηνευτική ιστορία γύρω από μηχανισμούς που δεν έχουν ξαναδεί οι παίκτες. Είναι στο αίμα μου να δημιουργώ αξιομνημόνευτους χαρακτήρες και πλούσιους κόσμους που πάνε παραπέρα από τα στάνταρ ενός fps παιχνιδιού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε λίγο οι παίκτες θα γίνουν μέρος αυτής της εμπειρίας.

Εκτός από το single player campaign το Disintegration έχει επενδύσει και σε ένα φρενήρης PvP multiplayer, στο οποίο πιλότοι και πλήρωμα θα ανταγωνιστούν σε τρία games modes και έξι ξεχωριστούς χάρτες.

Το Disintegration αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στην τιμή των € 49.99 στις 16 Ιουνίου για PS4, Xbox One και PC, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και στο Xbox Series X. Όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν bonus cosmetic digital περιεχόμενο για το multiplayer, συμπεριλαμβανομένων των Lost Ronin Midnight crew skin, Flex emote, Disintegration Medal Gravcycle attachment και animated player banners. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.