Η νέα Lamborghini Vision Gran Turismo μοιάζει με ένα Batmobile από το μέλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε στο πρόσφατο τουρνουά του παιχνιδιού
26 Νοεμβρίου 2019 09:08
Η νέα Lamborghini Vision Gran Turismo μοιάζει με ένα Batmobile από το μέλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζοντας τη στενή της συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία, η Polyphony Digital αποκάλυψε το νέο όχημα της Lamborghini. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των τελικών του Gran Turismo Championship στο Monte Carlo γνωρίσαμε τη Lamborghini V12 Vision Gran Turismo.

Πρόκειται για ένα αποκλειστικά ψηφιακό supercar που έχει σχεδιαστεί για το βιντεοπαιχνίδι, αλλά δανείζεται πολλά στοιχεία από την πραγματική ζωή. Συγκεκριμένα, το σύστημα κίνησης δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε μόνο για το παιχνίδι. Το concept όχημα χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα κίνησης που βρίσκεται στο επερχόμενο Sian FKP 37 της Lamborghini, το οποίο κάνει χρήση ενός supercapacitor.

Ο supercapacitor ενισχύει τις αποδόσεις του παραδοσιακού V12 κινητήρα για να βελτιώσει την απόδοση και την ισχύ. Συνολικά έχουμε 819 ίππους.

Αυτό που ξεχωρίζει όμως στη Lamborghini V12 Vision Gran Turismo είναι ο σχεδιασμός της που θυμίζει μεταξύ άλλων...Batmobile από το μέλλον. Όντας concept όχημα για το Gran Turismo, οι σχεδιαστές της Lamborghini μπορούσαν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη όσον αφορά τον σχεδιασμό και το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του.

Το εν λόγω όχημα θα έρθει στο Gran Turismo Sport την ερχόμενη άνοιξη, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε την αποκάλυψή του.