Φήμη: Νέοι Mario και Pokémon τίτλοι έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του Nintendo NX

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MCV UK
04 Αυγούστου 2016 14:13
Φήμη: Νέοι Mario και Pokémon τίτλοι έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του Nintendo NX

Το MCV UK επικαλείται δικές του έγκυρες πηγές και μεταδίδει πως θα υπάρξουν νέοι Mario και Pokemon τίτλοι, μέσα στο πρώτο εξάμηνο μετά το λανσάρισμα του Nintendo NX. Όπως αναφέρει το site, που έχει καλό παρελθόν στο να επαληθεύει φήμες, η Game Freak εργάζεται πυρετωδώς για το νέο Pokemon παιχνίδι, ενώ η Nintendo σε ίδιους ρυθμούς για το επόμενο Super Mario. Μαζί με τους δύο προαναφερθέντες τίτλους, γίνεται λόγος για ένα νέο Zelda, το οποίο θα συμπληρώσει το λεγόμενο "ονειρεμένο" line-up της επερχόμενης κονσόλας και προφανώς δεν είναι άλλο από την NX έκδοση του Breath of the Wild

Επιπλέον, φαίνεται πως η Nintendo προσέγγισε τους third-party developers και έχει ήδη μαζί της τους Activision, Ubisoft, Warner Bros., Square Enix και Sega. Η ίδια πηγή επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Eurogamer για το concept και την ιπποδύναμη του NX γράφοντας χαρακτηριστικά: 

Τα γραφικά θα είναι κάπου μεταξύ PS3 και PS4, με τη Nintendo να στοχεύει σε ένα κοινό μεταξύ των smartphone gamers και τους πιο hardcore των PS4 και Xbox One.

"Είναι ωραίο kit, κάπως καινοτόμο, αλλά καλό." ανέφερε ένα ανώνυμο στέλεχος που είχε hands-on session με το μηχάνημα. "Δεν θα έχει ανταπόκριση από τους PS4 fans. Η Nintendo φαίνεται πως προσπαθεί να αναβαθμίσει τους smartphone gamers. Αυτό θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για το τμήμα μάρκετινγκ."

Πως σας φαίνεται το launch line-up τίτλων του NX, ύστερα από τις πιο πρόσφατες φήμες; Πείτε μας στα σχόλια.