Hades 2: Κυκλοφορεί σύντομα η πρώτη έκδοση – Δείτε άφθονα gameplay πλάνα

Μια χορταστική ματιά στο άκρως αναμενόμενο sequel
18 Απριλίου 2024 15:14
Hades 2: Κυκλοφορεί σύντομα η πρώτη έκδοση – Δείτε άφθονα gameplay πλάνα

Σε μερικές ημέρες από τώρα αναμένεται να κυκλοφορήσει για επιλεγμένους παίκτες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, η πρώτη Technical Test έκδοση του Hades 2!

Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η Supergiant Games πραγματοποίησε πρόσφατα ένα livestream για να παρουσιάσει στους παίκτες όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για το πολυαναμενόμενο sequel, αποκαλύπτοντας διάφορα βασικά στοιχεία του gameplay και λεπτομέρειες της ιστορίας.

Στο sequel οι παίκτες θα έχουν τον έλεγχο μιας νέας πρωταγωνίστριας, της Melinoë, αδελφής του Zagreus και πριγκίπισσας του Κάτω Κόσμου, η οποία προσπαθεί να διεκδικήσει το βασίλειό της, πολεμώντας μέσα από νέα περιβάλλοντα ενάντια στον Chronos, τον τιτάνα του χρόνου. Σε αντίθεση με τον Zagreus, του οποίου ο στόχος ήταν να ξεφύγει από την κόλαση, η αποστολή της Melinoë είναι ακριβώς αντίθετη, αφού προσπαθεί να μπει στην πατρίδα της για να αντιμετωπίσει τον Chronos. Να σημειωθεί πως το sequel διαδραματίζεται πολύ μετά το αρχικό παιχνίδι και διατηρεί τη roguelike δομή και την ισομετρική προοπτική, με την ιστορία του να περιλαμβάνει τόσο ήδη γνωστούς όσο και νέους χαρακτήρες, όπως η Εκάτη και ο Οδυσσέας. Το hub θα ονομάζεται αυτή τη φορά The Crossroads.

Το gameplay στο Hades II έρχεται με πολλές αλλαγές χάρη στη νέα πρωταγωνίστρια. Η Melinoë χρησιμοποιεί τον λεγόμενο ‘Βωμό της Στάχτης’ για να αναβαθμίσει τις δεξιότητες, σε αντίθεση με τον ‘Καθρέφτη της Νύχτας’ του Zagreus. Αντίστοιχα, χρησιμοποιεί το νέο Magick σύστημα για να εκτελεί τις ισχυρές επιθέσεις Omega. Το livestream της ομάδας παρουσίασε επίσης δύο όπλα που θα είναι διαθέσιμα στην επερχόμενη τεχνική δοκιμή - το Witch's Staff και τα Sister Blades - μαζί με τα ανανεωμένα boons από τους θεούς που επιστρέφουν, όπως ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη, και τους νεοεισερχόμενους, όπως ο Απόλλωνας.

Σε ένα από τα highlights του stream αποκαλύφθηκε πως η Εκάτη είναι το τελικό boss για την περιοχή Erebus, δοκιμάζοντας τις δεξιότητες της Melinoë ως προετοιμασία για μελλοντικές της μάχες. Μάλιστα, δεν έλειψαν και μερικά teasers για την αφήγηση, με τους developers να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα υπάρχει μια μυστηριώδης σύνδεση με τον Zagreus, η οποία θα εξερευνηθεί περαιτέρω καθώς το παιχνίδι θα προχωρά προς την Early Access έκδοση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω livesteam, που έχει κυριολεκτικά ώρες gameplay πλάνων, μέσα από τον player που ακολουθεί:

Tags: