Κορυφαίος game designer των Silent Hill επιστρέφει με όχι ένα, αλλά δύο horror παιχνίδια!

Αποκαλύφθηκαν τα Project C και Project D
24 Ιανουαρίου 2024 09:13
Κορυφαίος game designer των Silent Hill επιστρέφει με όχι ένα, αλλά δύο horror παιχνίδια!

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος σχεδιαστής Sam Barlow μόλις ανακοίνωσε τα επόμενα δύο projects της ομάδας του. Συγκεκριμένα, το Half Mermaid στούντιο καταπιάνεται με τα Project C και Project D, όπως είναι οι κωδικές τους ονομασίες, τα οποία θα ανήκουν στο horror είδος.

Η αποκάλυψη έγινε απευθείας μέσα από το Steam, όπου η ομάδα ανάρτησε τις σελίδες των παιχνιδιών, με διάφορες κρίσιμες πληροφορίες κρυμμένες. Έπειτα από αυτόν τον τρόπο teasing, ο Barlow παραχώρησε μια συνέντευξη στο Kinda Funny Games, όπου και αποκάλυψε περισσότερα.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξικοιωμένοι με τα προήγουμενα projects του, o Barlow είναι βετεράνος του horror είδους, όντας ο writer και designer του Silent Hill Origins για το PS2 και του Silent Hill: Shattered Memories για το Wii και το PS2. Βέβαια, ιδιαίτερα γνωστός κατάφερε να γίνει χάρη στα τρία τελευταία παιχνίδια του, τα πολύ ιδιαίτερα Her Story, Telling Lies και Immortality που έχουν αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία.

Μιλώντας, λοιπόν, για το Project C και το Project D, ο Barlow τόνισε:

Ένα από αυτά είναι στο στυλ του Immortality, βασισμένο σε κάποια από αυτή την τεχνολογία, αλλά πηγαίνοντας προς μια καινούργια κατεύθυνση. Νομίζω, αν κοιτάξετε τα tags του Steam, μπορείτε να δείτε ότι πρόκειται για horror, sci-fi horror. Είναι μια πολύ ωραία ιστορία. Μπορεί να έχει και τον πιο χοντροκομμένο μηχανισμό που έχουμε σκεφτεί μέσα σε αυτό το είδος του μη γραμμικού χώρου, είναι ένα φοβερό, μικρό, παζλ κουτί.

Και μετά, το άλλο, το Project D, είναι για τους old school fans που έχουν παίξει το Silent Hill: Shattered Memories. Πρόκειται για ένα third-person survival horror παιχνίδι, αλλά πάρτε το και φανταστείτε τι θα συμβεί αν η ομάδα του Immortality συγχωνευτεί με ένα third-person survival horror παιχνίδι.

Παρακάτω θα βρείτε τα πρώτα trailers για τα Project C και Project D αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση έγινε με αφορμή και την κυκλοφορία του Immortality στο PS5, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο. Παρακάτω θα βρείτε και ολόκληρη τη συνέντευξη του Barlow.