Το GOG από τους δημιουργούς του Witcher χαρίζει ένα adventure παιχνίδι

Με αφορμή τις νέες του εκπτώσεις
29 Αυγούστου 2023 12:13
Το GOG από τους δημιουργούς του Witcher χαρίζει ένα adventure παιχνίδι

Όπως έχει πλέον καθιερωθεί, με αφορμή τη νέα καμπάνια εκπτώσεων του GOG.com, το ψηφιακό κατάστημα παιχνιδιών της CD Projekt χαρίζει τώρα ένα ακόμη παιχνίδι για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι και να υποδεχθεί το φθινόπωρο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι χρήστες μπορούν να κάνουν δικό τους χωρίς καμία χρέωση το Hero of the Kingdom II. Πρόκειται για ένα fantasy adventure RPG, στο οποίο εσείς και η αδελφή σας είχατε επιτέλους βρει ένα ασφαλές καταφύγιο σε ένα μικρό ψαροχώρι. Ωστόσο, σύντομα ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ένα πλήρωμα πειρατών σκόρπισε τον τρόμο σε ολόκληρο το βασίλειο και απήγαγε την αδερφή σας. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι μέχρι την άκρη του κόσμου για να τη σώσετε.

Ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2015, έχοντας πλέον ‘Very Positive’ βαθμολογία από σχεδόν 2 χιλιάδες κριτικές στο Steam και το gameplay του θυμίζει περισσότερο point and click hidden object adventure εμπειρίες.

Η προσφορά ισχύει για περίπου 52 ώρες ακόμη από τη στιγμή της δημοσίευσης αυτού του άρθρου και εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στην πλατφόρμα, για να το απολαύσετε με την άνεσή σας.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Hero of the Kingdom II μέσα από το GOG.com πατώντας εδώ.

Tags: