Το "αντίο" του Bugs Bunny θα γίνει με μια μιούζικαλ ταινία στο HBO Max

Η πρώτη μιούζικαλ ταινία των Looney Tunes είναι γεγονός από τη Warner Bros. Animation
16 Ιουνίου 2022 19:34
Το "αντίο" του Bugs Bunny θα γίνει με μια μιούζικαλ ταινία στο HBO Max

Ο Bugs Bunny αναμφίβολα είναι η μασκότ των Looney Tunes από το 1930 περίπου που συστήθηκε στον κόσμο. Τώρα μάλλον ο Bugs Bunny θέλει να αποσυρθεί από το σανίδι όπως φαίνεται καθώς η Warner Bros. Animation ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια Looney Tunes ταινία. 

Ο λόγος για το Bye Bye Bunny; A Looney Tunes Musical το οποίο αποτελεί την πρώτη κινουμένων σχεδίων μιούζικαλ ταινία του franchise. Η βραβευμένη με Emmy, Ariel Dumas υπογράφει το σενάριο αλλά και τα τραγούδια του μιούζικαλ, που θα περιλαμβάνει όλο το υπέρλαμπρο cast χαρακτήρων των Looney Tunes. 

Tη μουσική και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο βραβευμένος με Pulitzer, Tony και Grammy, Tom Kitt, ενώ ο βετεράνος animator, Brandon Jeffords σκηνοθετεί την ταινία. 

Είναι γνωστό ότι ο Bugs παίζει σε ένα σόου του Broadway εδώ και καιρό και μάλλον σε αυτή την ταινία θα τον δούμε να αποσύρεται. Όπως αναφέρει η σύνοψη: 

Αφού πρωταγωνίστησε σε μια μακροχρόνια μεγάλη παραγωγή των Looney Tunes στο Broadway, ένας εξαντλημένος Bugs Bunny αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να ανταλλάξει σε sold-out παραστάσεις για μια ζωή ως κανονικό κουνέλι. Πάντα ο καιροσκόπος της δημοσιότητας, ο Ντάφι Ντακ επιχειρεί να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά οι φιλοδοξίες του για σταριλίκι παραμερίζονται γρήγορα όταν απάγεται από έναν εμμονικό θαυμαστή που έχει πιο απαίσια σχέδια για την αγαπημένη του πάπια. Με το εισιτήριό του για τη συνταξιοδότησή του στο Μπρόντγουεϊ να κινδυνεύει, ο Μπαγκς ξεκινά μια αποστολή διάσωσης για να βρει τον Ντάφι και, με τη βοήθεια των συμπρωταγωνιστών του στα Looney Tunes, ελπίζουμε ότι θα βρει ξανά τη χαρά να παίξει.

Ωστόσο τίποτα άλλο δεν έγινε γνωστό για το πρώτο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων με τα Looney Tunes.