Editorial: Οι Unboxholics στο GameAthlon 2014

Στο GameAthlon αδέλφια! Στο GameAthlon!
27 Ιουνίου 2014 09:18
Editorial: Οι Unboxholics στο GameAthlon 2014

Αν και το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές σε εκπομπές και live streams, πρέπει να σας ενημερώσουμε και επίσημα. Οι Unboxholics θα είναι παρόντες στο GameAthlon 2014. Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή που θα διεξαχθεί στην Αθήνα (Μασσαλίας 22, Κολονάκι) και διαρκέσει τρεις ημέρες (4-5-6 Ιουλίου 2014). Η διοργάνωση, η οποία παρουσιάζεται και σχεδιάζεται από το CowboyTV, μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τουρνουά σε κονσόλες και PC, πλούσιους διαγωνισμούς, παρουσιάσεις, cosplay και πολλά τρελά happenings!

Τι περιλαμβάνει το δικό μας πρόγραμμα;

Καταρχάς θα βρισκόμαστε εκεί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της διοργάνωσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου εντός του έχουμε σχεδιάσει όμορφα happenings, όπως live unboxings, giveaways, mini τουρνουά, Q&As, vlogs και άλλα πολλά. Επιπλέον, θα συμμετάσχουμε σε όλα τα όμορφα που έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει το CowboyTV και συγκεκριμένα: 

- Την Κυριακή, 6/7 στις 15:45 θα ανέβουμε στο stage για να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας. Θα μιλήσουμε για το πως δημιουργούμε τα επεισόδια, θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας, θα βγούμε όλοι μαζί φωτογραφίες, ενώ θα αποκαλύψουμε τα επόμενα σχέδιά μας ως μέσο, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την άμεση συμμετοχή σας σε αυτό που κάνουμε.

- Θα συμμετάσχουμε σε gaming τουρνουά, καθώς και σε από κοινού συζητήσεις πάνω στο stage με όλους τους καλεσμένους του show και...

...τα υπόλοιπα σας τα κρατάμε ως έκπληξη! Πιστέψτε μας είναι πολλά και όμορφα!

Εμείς, ωστόσο, χαιρόμαστε και ανυπομονούμε, διότι μάς δίνεται μία τέλεια ευκαιρία να γνωριστούμε με τους φίλους και τις φίλες μας από τη νοτιότερη Ελλάδα. Σας περιμένουμε όλους και όλες για να τα πούμε από κοντά! Μέχρι τις 4 Ιουλίου θα σας ενημερώνουμε διαρκώς και λεπτομερέστατα σχετικά με το GameAthlon 2014. Εσείς μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση εδώ.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το μαγνητοσκοπημένο χθεσινό Framerate Live!

Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Tags: