Editorial & Framerate #2

Καλοκαιριάζει σιγά-σιγά...
20 Ιουνίου 2014 12:44
Editorial & Framerate #2

Ας το παραδεχτούμε. Αν δε μπουν όλα σε summer mode, το πραγματικό καλοκαίρι δε μπορεί να έρθει. Οι μαθητές τελειώνουν σιγά-σιγά τις εξετάσεις τους, οι φοιτητές έχουν λιγάκι ακόμη, το Mundial είναι σε πλήρη εξέλιξη και γενικά οι ρυθμοί γύρω μας συνεχίζουν και είναι γρήγοροι και έντονοι. Οπότε αν δεν...κοπάσουν όλα αυτά, η περίοδος διακοπών (για κάποιους) δε μπορεί να ξεκινήσει επίσημα. Εμείς εδώ στους Unboxholics, πέρα από τις καθημερινές μας "έντονες" δραστηριότητες με την ύλη, τις εκπομπές και τα livestreams, ετοιμαζόμαστε για την κάθοδό μας για το GameAthlon που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 4, 5 και 6 Ιουλίου. Για εκεί σχεδιάζουμε αρκετά όμορφα πράγματα και θα χαρούμε να τα ζήσουμε όλοι μαζί, παρέα στην πρωτεύουσα. Το site βγαίνει δειλά-δειλά από τη Beta φάση του, ενώ η εμπιστοσύνη σας προς αυτόν τον ιστότοπο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, πράγμα που μας δίνει ακόμη περισσότερες ευθύνες.

Όσον αφορά στη gaming βιομηχανία, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο, οι κυκλοφορίες της περιόδου είναι εξαιρετικά λίγες, με το νέο UFC της EA Sports να αποτελεί το μεγαλύτερο τίτλο της τρέχουσας εβδομάδας. Εκτός από κυκλοφορίες, όμως, τα πράγματα είναι χλιαρά και στην επικαιρότητα, μιας και διανύουμε πλέον την μετά-E3 περίοδο, όπου οι εταιρίες εξαφανίζονται από προσώπου Γης, τουλάχιστον μέχρι την Gamescom (Αύγουστος). Από την άλλη πλευρά του ενδιαφέροντος, στα χέρια μας έχουμε το Sony Xperia M2 για το οποίο θα ακολουθήσει σύντομα παρουσίαση, ενώ αν όλα πάνε καλά, σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να σας δείξουμε και το εκπληκτικό Oppo Find 7.

Τέλος, μετά το χθεσινοβραδινό Framerate Live!, ετοιμάσαμε το Framerate #2 το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω player.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες!

Tags: