Framerate #1: Καλό μας ταξίδι!

Νέα σειρά εκπομπών, νέα αρχή.
05 Ιουνίου 2014 21:00
Framerate #1: Καλό μας ταξίδι!

Θα μου επιτρέψετε στο πρώτο editorial να χρησιμοποιήσω τον πρώτο ενικό. Σεβόμενος το όμορφο παρελθόν, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και τις στιγμές που πέρασα μαζί τους, για εμένα και την ομάδα των Unboxholics γυρίζει μία μεγάλη σελίδα της ζωής μας. Δε ξέρω τι ακριβώς υπάρχει στο υπόλοιπο βιβλίο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε τόσο πολύ όρεξη και κέφι να το εξερευνήσουμε, όσο δε φαντάζεστε. Άλλωστε, αν αγαπάς και παθιάζεσαι με αυτό που κάνεις, μόνο κερδισμένος και πλουσιότερος σε εμπειρίες βγαίνεις.

Το Unboxholics.com πριν από λίγες ημέρες πέρασε σε νέα φάση. Άλλαξε η διαρρύθμιση της κεντρικής σελίδας, οι αναγνώστες μας μπορούν να έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς και να αφήνουν σχόλια σε κάθε άρθρο που δημοσιεύουμε, ενώ προσφάτως ενσωματώθηκε ένα ανοιχτό, πλούσιο σε θεματικές ενότητες και φιλόξενο forum στο οποίο η κοινότητα ήδη έχει αρχίσει και αλληλεπιδρά με φρενήρεις ρυθμούς. Βέβαια, για αρκετές ακόμη ημέρες το site θα βρίσκεται σε beta φάση, που σημαίνει ότι ενδεχομένως να υπάρχουν λάθη, bugs και προβλήματα από εδώ και από εκεί. Ωστόσο, οτιδήποτε εσείς επισημαίνετε, εμείς το σημειώνουμε και προσπαθούμε να βρούμε άμεσα λύση.

Στόχος μας, εδώ στο Unboxholics.com, είναι να χτίσουμε μία μεγάλη, ζεστή και χρήσιμη προς όλους κοινότητα. Εδώ μέσα ευπρόσδεκτοι είναι οι πάντες. Δεν υπάρχουν VIP, δεν υπάρχουν ήρωες, δεν υπάρχουν αφεντικά. Θέλουμε η περιήγηση στο Unboxholics.com να αφήνει σε όλους μας στο τέλος της ημέρας ένα γλυκό χαμόγελο. Θέλουμε μέσα από τις σελίδες μας να σας παρέχουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τα βιντεοπαιχνίδια, όσο, φυσικά, και σε ό,τι αφορά την τεχνολογία. Εκτός, όμως, από ενημέρωση, θέλουμε να γίνουμε μία μεγάλη και όμορφη παρέα.

Στο εγχείρημά μας, συνοδοιπόρους έχουμε όλους εσάς, που στηρίζετε, αγαπάτε και αγκαλιάζετε την κάθε μας προσπάθεια. Όσο κλισέ κι αν "ακούγεται" ως φράση, στην περίπτωσή μας ισχύει: χωρίς εσάς, δεν υπάρχουν Unboxholics. Οι Unboxholics είστε εσείς!

Πριν κλείσω το σημερινό editorial, οφείλω ευχαριστήσω ορισμένους ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα για τη βελτίωση της εμπειρίας μέσα από τις σελίδες του Unboxholics.com. Ευχαριστώ, λοιπόν, τον Αλέξανδρο Καρπά, για τις εικαστικές, καλλιτεχνικές και μουσικές πινελιές του, τον Γιάννη Τουτούλη που έχτισε από το μηδέν αυτό το site, τον Δημήτρη Τσορβά, τον Κυριάκο Στεργιάδη και τον Αλέξανδρο Καρατζά για τις υπηρεσίες τους σε υποτίτλους, social networks, ειδήσεις, άρθρα κ.α, ενώ θέλω να καλωσορίσω το Γιώργο Πρίτσκα, την ήρεμη δύναμη, που με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις πάντα τεκμηριωμένες απόψεις του θα βοηθήσει εξαιρετικά στο gaming ταξίδι μας. Τέλος, καλωσορίζω στην παρέα των Unboxholics, την άλλη "μεγάλη δύναμη" από την Κύπρο, το Γιώργο Μπέρο (aka "NikeFerrari"), που πλέον είναι ο υπεύθυνος του forum. Το "roster" θα συνεχίσει να αυξάνεται και στην πορεία θα δείτε και άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες στην ομάδα.

Σας αφήνω, λοιπόν, να παρακολουθήσετε το πρώτο μας Framerate, μία εκπομπή αυστηρά για videogames, που σκοπό έχει να εισβάλει στην καθημερινότητά σας, είτε σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, είτε ζωντανά, ώστε να υπάρχει πιο άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες σειρές βίντεο, νέες στήλες και πολλά ακόμη όμορφα πράγματα. Όρεξη και κέφι να έχουμε!

Καλό μας ταξίδι!

Σάκης Καρπάς

Tags: