Πλάνα από το event των Unboxholics

900 άτομα
23 Μαρτίου 2015 09:19
Πλάνα από το event των Unboxholics

Ακόμη ένα μεγάλο event των Unboxholics πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Το περασμένο Σάββατο, 21 Μαρτίου, σχεδόν 900 φίλοι των Unboxholics παρευρέθηκαν στο Seven Spot Καλαμαριάς, όπου γιορτάσαμε το launch του Battlefield: Hardline. Στο τέλος του event υπήρξε και ένας τεράστιος διαγωνισμός όπου δεκάδες από τους παρευρισκομένους έφυγαν με μικρά και πολύ μεγάλα και ακριβά δώρα, μεταξύ των οποίων κονσόλα Xbox One, περιφερειακά Razer και CoolerMaster, συλλεκτικές εκδόσεις παιχνιδιών, αντίτυπα του Battlefield: Hardline και άλλα.

Εμείς, οφείλουμε πρώτα απ' όλα να ευχαριστούμε τον καθένα και την καθεμία από εσάς που ήσασταν εκεί και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Τα όμορφα λόγια που εισπράττουμε, οι μικρές στιγμές προσωπικής επαφής και επικοινωνίας που βιώνουμε με εσάς, δε μπορούν να αντικατασταθούν από κανένα χρηματικό ή οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Οπότε για ακόμη μία φορά σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τις στιγμές που μας χαρίζετε! Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τις ευχαριστίες την αλυσίδα καταστημάτων Seven Spots για την άψογη συνδιοργάνωση και φιλοξενία, την CD Media για τη συμμετοχή και τις Razer και CoolerMaster για διάθεση πολλών εκ των δώρων.

Παρακάτω θα βρείτε ένα βίντεο στο οποίο μεταξύ άλλων μπορείτε να παρακαλουθήσετε και μερικά πλάνα από το event του Σαββάτου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι, στην Αθήνα.

Τα καλύτερα έρχονται!

Tags: