Editorial: The Steampunk Project

Τα αποκαλυπτήρια...
08 Ιανουαρίου 2015 21:32
Editorial: The Steampunk Project

Για εμάς τους Unboxholics η συνολική εικόνα και καλαισθησία των όσων σας δείχνουμε, είναι μείζονος σημασίας. Γι' αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο με τον οποίο σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα. Χωρίς να χάνεται η ουσία, δηλαδή η κατάθεση της ειλικρινούς και αντικειμενικής άποψης καθώς και της όσο το δυνατόν πληρέστερης ενημέρωσης, σκοπός μας είναι να κάνουμε τα videos των Unboxholics περισσότερο εμπειρία, παρά οτιδήποτε άλλο.

Από σήμερα οι παρουσιάσεις των Unboxholics αλλάζουν σελίδα, τουλάχιστον στον εικαστικό τομέα. Σε αυτό θα βοηθήσει το Steampunk Project, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα χειροποίητο, ειδικά κατασκευασμένο για τις ανάγκες των unboxings μας, γραφείο που όπως φανερώνει και η ονομασία του, βασίζεται στην steampunk αισθητική. Το γραφείο είναι δουλειά της Αθανασίας Μανώλη από το Wood Plus Steel, η οποία θεωρώ πως είναι μία πολύ ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα μιας και η δουλειά της εκτός από εξαιρετική είναι και σπάνια.

Πριν σας αφήσω να απολαύσετε το Σαββατοκύριακό σας, σας παραθέτω ένα σύντομο βίντεο με το νέο γραφείο παρουσιάσεων των Unboxholics. Ελπίζω να σας αρέσει!

Tags: