Unboxholics & GRamers Event #2 στη Θεσσαλονίκη!

Το μεγαλύτερο event που έχει γίνει στη βόρεια Ελλάδα!
18 Νοεμβρίου 2014 15:41
Unboxholics & GRamers Event #2 στη Θεσσαλονίκη!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε στους φίλους που μας παρακολουθούν πως το δεύτερο μεγάλο event των Unboxholics και των GRamers είναι γεγονός! Για ακόμη μία φορά σκοπεύουμε να ταρακουνίσουμε τη συμπρωτεύουσα με ένα gaming γεγονός που θέλουμε να πιστεύουμε πως θα αφήσει ιστορία! Έτσι, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 16:00, στο κατάστημα MediaMarkt Πυλαίας-Θεσσαλονίκης, σύσσωμες οι ομάδες των Unboxholics και των GRamers θα σας περιμένουν για να βιώσουμε τέσσερις ώρες γεμάτες gaming, shows, τουρνουά, vlogs, live unboxings, και πολλά τρελά, τρελά happenings. Αφορμή για το event, αποτελούν οι κυκλοφορίες των Pro Evolution Soccer 2015 και Razer Chroma Series. Από το μενού, φυσικά, δε θα λείπουν και τα δώρα, τα οποία αυτή τη φορά συπληρώνουν μία καυτή λίστα.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του event θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και πάρα πολλοί παρευρισκόμενοι θα φύγουν με κάποιο από τα παρακάτω στα χέρια τους:

- Μία (1) LED Full-HD τηλεόραση Panasonic 50 ιντσών!

- Τριάντα (30) αντίτυπα του Pro Evolution Soccer 2015 για όλες τις πλατφόρμες.

- Σετ πολλών περιφερειακών από την ολοκαίνουργια σειρά Chroma της Razer (Πληκτρολόγια, Ποντίκια, Ακουστικά)

- Είκοσι (20) Razer Leet 2.

- Συλλεκτικά δώρα, όπως καπέλα, T-shirts, ποδοσφαιρικές μπάλες, μπρελόκ κ.α.

...και πολλές ακόμη άκρως μυστικές εκπλήξεις!

*Τα δώρα είναι μία προσφορά της Zegetron, ενώ η τηλεόραση δίνεται από το κατάστημα MediaMarkt Πυλαίας-Θεσ/νίκης.

Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πως θα έρθετε στο κατάστημα.

Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν είναι όσα περνάνε από τον Φοίνικα όπως το 3, το 2 και το 8. Κατεβαίνουμε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος και η Media Markt είναι ακριβώς πίσω του. Επίσης, μπορούμε να πάρουμε και τα 33 και 39. Κατεβαίνουμε στο τέρμα τους, συγκεκριμένα στο Macro, ανεβαίνουμε την ανηφόρα και στα 100 μέτρα είναι η Media Markt. Όλα τα λεωφορεία περνάνε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Tο 2 και το 8 από την Εγνατία, ενώ τα 3,33,39 από τη Μητροπόλεως.

Όπως ο υπογράφων έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, η στήριξη τέτοιων events -ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα- είναι υποχρέωση όλων μας και κερδισμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι μόνο τα μέσα και οι εταιρίες που συμμετέχουν, αλλά ολόκληρο το ελληνικό gaming community, που τόσο πολύ θέλουμε να το δούμε να ανεβαίνει. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε όλους από κοντά, να σφίξουμε τα χέρια και να ανταλλάξουμε μερικές ανθρώπινες, φυσικές και όχι ψηφιακές κουβέντες. Οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το event, μη διστάσετε να στείλετε προσωπικό μήνυμα σε κάποιον εκ των μελών της ομάδας των Unboxholics.

Τα καλύτερα, έρχονται!

Tags: