Editorial: GameAthlon 2014

Ένα τριήμερο, μα τι τριήμερο!
10 Ιουλίου 2014 20:54
Editorial: GameAthlon 2014

Και να 'μαστε πάλι πίσω, στα πάτρια εδάφη της Μακεδονίας. Το τριήμερο που μας πέρασε, οι Unboxholics έζησαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Ως προσκεκλημένοι του CowboyTV η ομάδα βρέθηκε στην πρωτεύουσα για να στηρίξει την προσπάθεια του GameAthlon  2014, ενός τριήμερου gaming πανηγυριού. Εκεί, εκτός της ευκαιρίας που μας δόθηκε για να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας στο σύνολό της, βρήκαμε την ακόμη πιο τέλεια ευκαιρία για να γνωριστούμε με ένα μεγάλο μέρος του κοινού που μας παρακολουθεί από τη νοτιότερη Ελλάδα. Δε χρειάζεται να πω περισσότερα για τη διοργάνωση, γιατί ήταν ομολογουμένως άψογη, οπότε θα ξοδέψω άσκοπα ψηφιακό μελάνι.

Προσπαθήστε να αποφύγετε ερωτήσεις για την παραπάνω φωτογραφία.

Σε αυτό που θα ήθελα να σταθώ είναι στο πόσο μεγάλη ήταν η αγκαλιά του κόσμου προς την ομάδα. Ειλικρινά, δεν πιστεύαμε στα μάτια και στα αφτιά μας. Όσο αισιόδοξα και να το βλέπαμε, τέτοια αγάπη και στήριξη, δε μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να φανταστούμε. Εκ μέρους όλης της ομάδας, νομίζω πως ένα τεράστιο "Ευχαριστώ!" είναι το μοναδικό που έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Πρακτικά, αυτή σας η αγάπη είναι και τα καλύτερα και ακριβότερα "καύσιμα" για εμάς ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, ο προορισμός είναι μακρύς και η διαδρομή δύσκολη, αλλά με τέτοια "καύσιμα" και τα τόσα "πυρομαχικά", δε φοβόμαστε τίποτα. Άλλωστε, το ταξίδι είναι αυτό που μετράει. Και σε αυτό το ταξίδι, δεν είμαστε εμείς ή εσείς. Είμαστε όλοι μαζί!

Στα υπόλοιπα του Unboxholics.com, όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί, οι ρυθμοί επέστρεψαν, σχεδόν, σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Η ύλη ανανεώνεται με γοργούς ρυθμούς και θέλω να πιστεύω πως καλύπτουμε όλα τα γούστα, με τον πλέον ευχάριστο και ανθρώπινο τρόπο. Ένα ακόμη "τοίχος" έπεσε με την έλευση της Android εφαρμογής μας στο Google Play Store, ενώ σύντομα θα έχετε νέα μας για κάτι αντίστοιχο σε iOS και Windows Phone. Η επιστροφή των Framerates θα πραγματοποιηθεί από την ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα με πολλές εκπλήξεις, οπότε να είστε συντονισμένοι στη συχνότητα του Unboxholics.com. Τέλος, σας αφήνω με το vlog που ετοιμάσαμε από το GameAthlon, αφού πρώτα σας υπενθυμίσω πως σήμερα το βράδυ, στις 23:45 η Χριστίνα Νικολιδάκη θα σας κρατήσει συντροφιά στο Survival Night Live Stream.

Εύχομαι από καρδιάς να έχετε όλοι και όλες ένα υπέροχο, ξεκούραστο και γεμάτο χαμόγελα Σαββατοκύριακο!

Το παρακάτω κομμάτι το αφιερώνω σε εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Tags: