Το πανέμορφο Destiny 2 set της Razer

Από τις καλές υλοποιήσεις του θεματικού concept
13 Σεπτεμβρίου 2017 09:13
Το πανέμορφο Destiny 2 set της Razer

Δε ξέρω για εσάς, αλλά εμένα αυτή η συνήθεια της Razer να βάφει τα περιφερειακά της στα χρώματα δημοφιλών παιχνιδιών, μου αρέσει πολύ. Το έκανε με το Deus Ex: Mankind Divided, το Overwatch και άλλα αγαπητά στην κοινότητα games. Τώρα, το κάνει με το Destiny 2, το οποίο μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον. Το Destiny 2 Set περιφερειακών της Razer αποτελείται από τέσσερα προϊόντα. Ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι, ένα headset και φυσικά ένα mouse. Ας τα δούμε όμως ένα-ένα.

Στο πληκτρολόγιο επέλεξε το Ornata Chroma, το υβριδικό keyboard, που παντρεύει της τους μηχανικούς διακόπτες με αυτούς της μεμβράνης, δίνοντας ένα αρκετά αξιόλογο αποτέλεσμα. Το Ornata καθώς και όλα τα περιφερειακά του Destiny 2 set, έρχονται με ασπρόμαυρο καλώδιο υφασμάτινων ινών. Το λογότυπο του παιχνιδιού ντύνει την πάνω δεξιά γωνία του keyboard, ενώ το πάνελ κάτω από τα πλήκτρα καλύπτεται από το γαλαξιακό χάρτη που συναντάμε στο Destiny 2. Στο palm wrest του πληκτρολογίου, το ανάγλυφο λογότυπο της Razer έχει αντικατασταθεί από το logo του τίτλου. Ο default φωτισμός των πλήκτρων είναι κόκκινος, αλλά ως Chroma, μπορεί να δεχθεί, ό,τι χρωματισμό και ό,τι εφέ θέλει ο χρήστης.

Στο ποντίκι, η εταιρία επέλεξε ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της, το Deathadder και μάλιστα στην Elite έκδοσή του. Το mouse με αισθητήρα 5G, ιδανικό για αστραπιαίο gaming και δει για FPS, έρχεται σε ασπρόμαυρο συνδυασμό. Και εδώ, αντί για logo της Razer στην πλάτη, έχουμε φωτιζόμενο logo του Destiny 2. Τα δαχτυλίδια γύρω από τη ροδέλα φωτίζουν κόκκινα, αλλά όντας Chroma, αλλάζει σε ό,τι θέλει ο χρήστης.

Στα ακουστικά, έχουμε τα Man’O War, της Tournament σειράς. Πρόκειται για ακουστικά με audio jack απόληξη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ρεύμα αρκετό ώστε να τροφοδοτήσει κάποιου είδους φωτισμό. Αυτό δεν τα εμποδίζει από το να είναι όμορφα όμως. Και αυτά είναι ασπρόμαυρα, υπάρχουν γυαλιστερές μαύρες επιφάνειες, στην εξωτερική πλευρά των earcap υπάρχει βαμμένο το σήμα του παιχνιδιού ενώ στο headband δεσπόζει ένα μεγάλο Destiny 2 λογότυπο.

Για το τέλος άφησα το mousepad. Δε θα μπορούσε να μην είναι από τη σειρά Goliathus, η οποία είναι και εξαιρετική, αν θέλετε τη γνώμη μου. Η επιφάνεια είναι πάνινη, οι άκρες έχουν ανθεκτικές ραφές, ενώ στο εικαστικό, ο αριθμός 2 μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Το set του Destiny 2, κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα, σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Μπορείτε φυσικά να τα προμηθευτείτε και ξεχωριστά.