Το PlayStation 5 στους Unboxholics | Πρώτες εντυπώσεις και unboxing

Ναι, το PS5 είναι εδώ!
29 Οκτωβρίου 2020 10:00
Το PlayStation 5 στους Unboxholics | Πρώτες εντυπώσεις και unboxing

Η ομάδα των Unboxholics παρέλαβε το PlayStation 5 και έτσι μέσα από τον player που συνοδεύει το άρθρο μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη παρουσίαση της κονσόλας στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, στο στούντιό μας έφτασε η κανονική έκδοση της κονσόλας (που έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης δίσκων).

Έτσι, λοιπόν, ανοίγουμε τη retail συσκευασία του next-gen συστήματος της Sony που θα βρείτε και εσείς στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Νοεμβρίου και παρουσιάζουμε τα περιεχόμενά της. Μαζί με το unboxing θα βρείτε και τις πρώτες εντυπώσεις του Σάκη για το hardware, λεπτομέρειες που παρατήρησε, συγκρίσεις με άλλες κονσόλες της PlayStation οικογένειας και όχι μόνο, εντυπώσεις από τη χρήση του ολοκαίνουργιου DualSense χειριστηρίου και πολλά ακόμη.

Πρέπει να σημειωθεί πως για την ώρα αυτά είναι όλα όσα μπορούμε να σας δείξουμε, σεβόμενοι το embargo. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο, θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα για όλες τις κονσόλες επόμενης γενιάς στο κανάλι των Unboxholics και το Unboxholics.com, οπότε μείνετε συντονισμένοι.