Far Cry Primal Collector's Edition

Με το ρυθμό των κρουστών
26 Φεβρουαρίου 2016 14:02
Far Cry Primal Collector's Edition

Το Far Cry Primal ήρθε μπήκε στις ζωές πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε και αποτελεί τον ΑΑΑ τίτλο της Ubisoft με την μικρότερη διάρκεια marketing περιόδου στην ιστορία της γαλλικής εταιρίας. Δε ξέρω αν αυτό παίζει το ρόλο του. Αυτό που ξέρω είναι ότι το setting της εποχής του Λίθου, εμένα μου αρέσει πολύ. Στα χέρια μου, από τα Seven Spots, έχει έρθει η Collector’s Edition του Far Cry Primal για το Xbox One. Δεν είναι από τις μεγάλες συλλεκτικές εκδόσεις, αλλά σίγουρα είναι ένα κουτί που παρουσιάζει ενδιαφέρον, τουλάχιστον γι’ αυτούς που θα προβούν σε αγορά. 

Η συλλεκτική έκδοση καλύπτεται από ένα χάρτινο slip case που αφαιρείται με κίνηση προς τα πλάγια. Όταν κάτι τέτοιο συμβεί φανερώνεται η βασική συσκευασία, η οποία αποτελείται από σκληρά χαρτόνια και όμορφο εικαστικό. Μάλιστα, κατά το άνοιγμα αναπαρίσταται το άνοιγμα του σαγονιού ενός σμιλόδοντα, ένα είδος προϊστορικής τίγρης που βρίσκουμε μάλλον κατά κόρον στο νέο Far Cry και στο art direction που το συνοδεύει.

Συγκεκριμένα, η συλλεκτική έκδοση του Far Cry Primal περιλαμβάνει:

- Φυσικό αντίτυπο του Far Cry Primal.

- Μεταλλική θήκη (steelbook) με εικαστικό από το παιχνίδι, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

- Φρασεολόγιο - Artbook 68 σελίδων.

- Χάρτινος χάρτης του Oros.

- CD με το Soundtrack του τίτλου.

- Κωδικό ο οποίος δείχνει πρόσβαση σε μπόλικο ψηφιακό περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα, δίνονται τρεις επιπλέον αποστολές, ένα όπλο και τέσσερα enhancement packs.

Το Far Cry Primal έφτασε στα καταστήματα Seven Spots και μπορείτε να το βρείτε, είτε στην απλή έκδοση, με ονομασία Special Day One Edition που δίνει 45 λεπτά επιπλέον παιχνιδιού, είτε στην Collector’s Edition που σας έδειξα σήμερα, στα €67.90 και €77.90 αντίστοιχα. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ακριβότερη τιμή για την Collector’s Edition, αλλά τα €10 που ζητάει, με το περιεχόμενο που δίνει, νομίζω τα δικαιολογεί και με το παραπάνω.