Fallout 4 Pip-Boy Edition - Unboxing

Ένα διαφορετικό wearable...
11 Νοεμβρίου 2015 13:42
Fallout 4 Pip-Boy Edition - Unboxing

Αν και παρακολουθώ και λατρεύω τη σειρά από τα γεννοφάσκια της, δε θυμάμαι άλλο Fallout να έχει δημιουργήσει τόσο ντόρο, όσο κάνει αυτή τη στιγμή το Fallout 4. Και δικαιολογημένα βέβαια, μιας και ο τίτλος έχει όλα τα φόντα για κάτι μεγάλο. Στα χέρια μου από τα Seven Spots έφτασε η συλλεκτική έκδοση του Fallout 4, γνωστή και ως Pip-Boy Edition. Την ονομασία της την παίρνει από το γεγονός ότι στο εσωτερικό της υπάρχει πράγματι ένα Pip-Boy, τη συσκευή που οι παίκτες στο σύμπαν των Fallout δεν αποχωρίζονται από το χέρι τους και αποτελεί το εργαλείο επιβίωσης στην Wasteland.

Η συλλεκτική έκδοση έρχεται σε ένα πλαστικό Capsule Case, όπως τα λέμε στο παιχνίδι. Τριγύρω του υπάρχει ένα πλαστικό, διάφανο slip case το οποίο και αφαιρώ. Το κουτί είναι πλαστικό μέτριας ποιότητας, ωστόσο σχεδιαστικά και από άποψη λεπτομερειών ικανοποιεί. Μάλιστα έχει και τους δύο διακόπτες που ασφαλίζουν το άνοιγμα. Ανοίγοντάς το, το πρώτο πράγμα που βρίσκω είναι η μεταλλική θήκη του Fallout 4, η οποία ντύνεται από το σκοτεινό εικαστικό του τίτλου, ενώ το λογότυπο στο μπροστά πάνω μέρος είναι ανάγλυφο. Η θήκη, αναμενόμενα, στεγάζει το blu-ray του τίτλου, ένα απόκομμα με κωδικό για το season pass, ένα υποτυπώδες manual και μία μεγάλη αφίσα με τα Perks του της Vault-Tec.

Εντός της συλλεκτικής υπάρχει επίσης και ένα μικρό βιβλιαράκι, ονόματι Pip-Boy Pocket Guide, εντός του οποίου, πέρα από λεπτομέρειες για τη χρήση του αντικειμένου που θα σας δείξω αμέσως μετά, περιλαμβάνει πληροφορίες, tips και άλλα σχετικά με το Pip-Boy device. Και περνάω στο κυρίως αξιοθέατο της εν λόγω συλλεκτικής έκδοσης. Το πραγματικού μεγέθους και εν μέρει λειτουργικού, Pip-Boy. Λέω εν μέρει, γιατί δεν υπάρχει πραγματική οθόνη αφής, αλλά μπορείς να τοποθετήσεις το smartphone σου και με τη βοήθεια του companion app που υπάρχει διαθέσιμο στα Google Play και App Store, να πάρεις μια γεύση από τις πραγματικές αρετές της συσκευής. Μάλιστα δίνονται και foam θήκες στις οποίες προσαρμόζονται διαφόρων μεγεθών τηλέφωνα, αρκεί να είναι κάτω των 5 ιντσών.

Το Pip-Boy αποτελείται κυρίως από πλαστικό, μέτριας η αλήθεια είναι ποιότητας. Υπάρχει μέταλλο μόνο στο σημείο που ασφαλίζει. Εσωτερικά, είναι επενδυμένο με αφρολέξ, δίνεται ωστόσο και λουράκι για την καλύτερη προσαρμογή στα πιο λεπτά χέρα. Υπάρχει διακόπτης που ενεργοποιεί έναν πορτοκαλί φωτισμό σε δύο λυχνίες στο πάνω και στο κάτω μέρος, ενώ δίνονται, εντελώς εικονικά και άλλοι διακόπτες και ενδείξεις για τη ραδιενέργεια κλπ κλπ. Συνολικά είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο για τη συλλογή σας και δεδομένου ότι δίνεται και βάση από την Robco Industries παρακαλώ, θα κοσμήσει όμορφα το ράφι σας. Εκτός αν θέλετε να μπείτε τόσο πολύ στο πνεύμα και να το φοράτε όσο παίζετε.

VIDEO UNBOXING

H Pip-Boy Edition του Fallout 4 έγινε ανάρπαστη στα καταστήματα Seven Spots και υπάρχει διαθέσιμη σε πολύ περιορισμένες ποσότητες στην αλυσίδα καταστημάτων, έναντι €132.90 και για τις τρεις εκδόσεις PC, Xbox One και PS4. Αν δεν προλάβετε ή δεν ενδιαφέρεστε για τη συλλεκτική, υπάρχει πάντα διαθέσιμη η απλή έκδοση του τίτλου έναντι €67.90 για τις εκδόσεις των κονσολών και €57.90 για την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ρίξτε αν θέλετε μια ματιά στο link της περιγραφής.

Σαν συλλεκτική, αν και θα ήθελα πιο ποιοτικά τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, δε μπορώ να αμφισβητήσω την ιδιαιτερότητά της στο ράφι, γιατί όπως και να το κάνουμε, ένα πραγματικού μεγέθους Pip-Boy που μπορείτε να το φορέσετε, δεν το συναντάμε και κάθε μέρα. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com μιας και θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση για το νέο παιχνίδι της Bethesda.