Το πρώτο ANDROID που ο ΑΛΕΚΟΣ είπε “ΟΚ“! | Huawei P60 Pro και Mate X3

Επέστρεψε δυναμικά η Huawei!
15 Μαΐου 2023 14:40
Το πρώτο ANDROID που ο ΑΛΕΚΟΣ είπε “ΟΚ“! | Huawei P60 Pro και Mate X3

Στο νέο βίντεο των Unboxholics έγινε κάτι το πρωτόγνωρο: Ο Αλέκος είπε για Android κινητό πως είναι "ΟΚ". Ναι, το είδαμε και αυτό καθώς ο Σάκης παρουσίαζε το HUAWEI P60 Pro, τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας και το αναδιπλούμενο HUAWEI Mate X3, στο στούντιο των Unboxholics. 

Τα συγκεκριμένα κινητά κιόλας τα έφερε ο Αλέξανδρος Καρατζάς απευθείας από το Μόναχο της Γερμανίας εκεί όπου ως Unboxholics δώσαμε το παρών στην επίσημη παρουσίασή τους. Τα δύο αυτά κινητά σηματοδοτούν μια ιστορική "νίκη" για την Huawei και περισσότερα θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ακολουθούν λίγα λόγια για τις συσκευές από το δελτίο Τύπου της HUAWEI.

Η θρυλική σειρά P επιστρέφει με το HUAWEI P60 Pro

Με τις τεχνολογικές καινοτομίες της, η σειρά HUAWEI P έγινε συνώνυμο της εξέλιξης στη φωτογραφία αλλά και στο design, για περισσότερους από 15 εκατομμύρια Ευρωπαίους χρήστες. Με τα χρόνια, τα προηγμένα χαρακτηριστικά απεικόνισης της σειράς HUAWEI P επέτρεψαν σε πολλούς λάτρεις να γίνουν οι επόμενοι masters της φωτογραφίας.

Χάρη στις high-end, μικρές αλλά πανίσχυρες κάμερες smartphone της Huawei, κάθε χρήστης μπορεί να γίνει ο επαγγελματίας φωτογράφος της ζωής του και να μοιραστεί φωτογραφίες από τις σημαντικές στιγμές με την καλύτερη ποιότητα. Χρησιμοποιώ κινητά τηλέφωνα Huawei για περισσότερα από έξι χρόνια και θαυμάζω τις φωτογραφικές δυνατότητες , τον σχεδιασμό και την εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Με το smartphone μου από τη σειρά P, κατάφερα να αποτυπώσω με συναρπαστικό τρόπο συναισθήματα και εμπειρίες. Και τώρα το νέο HUAWEI P60 Pro με την εκπληκτική κάμερα  μεταφέρει την ψηφιακή απεικόνιση σε επαγγελματικό επίπεδο και  επαναπροσδιορίζει την τέχνη της φωτογραφίας – δήλωσε ο Costin Mocanu, νικητής των HUAWEI Next Image Awards 2022.

Το νέο HUAWEI P60 Pro είναι το πρώτο smartphone με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK. Με την εξαιρετική βαθμολογία 156 πόντων, το HUAWEI P60 Pro υπερέχει για τις εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο προηγμένου φωτογραφικού smartphone που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η διάσημη κατάταξη DXOMARK επαίνεσε τόσο τις τεχνικές όσο και τις φωτογραφικές δυνατότητες της -πρόσφατης σε κυκλοφορία- ναυαρχίδας της Huawei.

Το νέο κορυφαίο smartphone κληρονομεί το DNA της σειράς P στα οπτικά συστήματα και τον αισθητικό σχεδιασμό. Η συσκευή διαθέτει πλήρως αναβαθμισμένο οπτικό σύστημα και είναι η πρώτη στον κλάδο που εξοπλίζεται με Ultra Lighting Telephoto Camera με Multiple Lens Groups.  Το smartphone εμπνέεται από τη φύση και επανερμηνεύει τη σύγχρονη αισθητική με το πρώτο Pearl Texture Design (μοτίβο σαν μαργαριτάρι) , στην πίσω πλευρά. Το ροκοκό μαργαριτάρι ενσωματώνει φυσική σκόνη ορυκτών μαργαριταριών στη συσκευή του smartphone για να δημιουργήσει ένα φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα, επιτυγχάνοντας μια μοναδική φυσική υφή. Το HUAWEI P60 Pro ξεχωρίζει επίσης για την αντοχή του. Υιοθετεί τη νέα οθόνη Quad-Curve με ανθεκτικό γυαλί Kunlun Glass στην οθόνη, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η Huawei, το οποίο βελτιώνει την ανθεκτικότητα και αυξάνει σημαντικά την αντοχή του, στις πτώσεις.

HUAWEI Mate X3: Η απόλυτη εμπειρία σε foldable smartphone.

Το νέο HUAWEI Mate X3 ανοίγει  το δρόμο για μια νέα εποχή foldable smartphones, κατηγορία στην οποία  η Huawei είναι παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης. Πρόκειται για ένα κορυφαίο smartphone, που θέτει νέα πρότυπα για το πόσο ελαφρύ, λεπτό και αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα foldable. Το HUAWEI Mate X3 είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone με μεγάλη οθόνη στον κόσμο και έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα μέτωπα – όπως οι εσωτερικές και εξωτερικές οθόνες, το σύστημα  αναδίπλωσης νέας γενιάς και το σύστημα απεικόνισης.

Όπως πάντα με τα smartphone της Huawei, τα HUAWEI P60 Pro και HUAWEI Mate X3 έρχονται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Το AppGallery συγκεντρώνει 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και τώρα, με έξυπνη αναζήτηση και διάφορες μορφές δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, δίνει περισσότερες επιλογές στους χρήστες να βρουν και να βιώσουν την εμπειρία χρήσης των αγαπημένων τους εφαρμογών. Επίσης, τα HUAWEI P60 Pro και HUAWEI Mate X3 έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, κλπ. μέσω του AppGallery, το κατάστημα εφαρμογών της Huawei. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο  AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.