Το καλύτερο smartwatch; | Το ρολόι που φορώ!

Αναλυτική παρουσίαση του Huawei Watch Ultimate
29 Μαΐου 2023 14:38
Το καλύτερο smartwatch; | Το ρολόι που φορώ!

Στο νέο βίντεο του InFeRnoBraVeHeart καναλιού, ο Σάκης δείχνει το νέο ρολόι που φοράει πλέον στην καθημερινότητά του. Ο λόγος γίνεται για το Huawei Watch Ultimate, το οποίο όντας φορτωμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο smartwatch της χρονιάς!

Πρόκειται για τη “ναυαρχίδα” των smartwatches της Huawei, ενσωματώνοντας όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα ρολόι. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η ποιότητα κατασκευής του ρολογιού, αφού διαθέτει κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, κάτι που βρίσκουμε μόνο σε πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών, ενώ είναι η πρώτη φορά που ενσωματώνεται σε smartwatch. Το κράμα αυτό, το κάνει εξαιρετικά ανθεκτικό στη σκληρή χρήση, καθώς αντιστέκεται σε παραμορφώσεις και στην υψηλή θερμοκρασία.

Η οθόνη των 1.5 ιντσών είναι LTPO AMOLED, προσφέροντας μοναδικά χρώματα και μειώνοντας την κατανάλωση της μπαταρίας. Επίσης, προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφειριού και διαθέτει κεραμική στεφάνη, κάνοντας την ακόμα πιο ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Δεν έχει απλά πιστοποίηση IP68, αλλά έχει δοκιμαστεί σε καταδύσεις 100 μέτρων! Έχει λοιπόν πιστοποιήσεις ISO 22810 και EN13319 για να μπορεί να αντέξει 24 ώρες σε κατάσταση βύθισης έως 100 μέτρων. Η HUAWEI εκμεταλλεύτηκε αυτήν την αντοχή για να προσθέσει λειτουργίες απαραίτητες για κάθε δύτη. Διαθέτει 4 διαφορετικά modes κατάδυσης, όπως Scuba Diving ή ελεύθερη κατάδυση με χρονόμετρο πλευστότητας. 

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω και θα μάθετε περισσότερα για το Huawei Watch Ultimate.