iPhone XS Max Review & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

 • Published in Smartphones
  Read later

  Ήρθε αυτό που πολλοί μισούν, αλλά περισσότεροι λατρεύουν!

  Μπήκε, λοιπόν, το φθινόπωρο και όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, έτσι και φέτος έχουμε την επιστροφή της Apple, της εταιρίας που όλοι μισούν, αλλά οι περισσότεροι, όπως λένε τα νούμερα, τελικά λατρεύουν. Και αυτό, πέρα από το καλό marketing, μάλλον σημαίνει ότι κάνει κάτι καλά. Δε θα αναλύσω περισσότερο τις σκέψεις μου, ωστόσο, μιας και σήμερα είμαι εδώ για να σας μιλήσω για το νέο iPhone Xs Max, το οποίο μας εξασφάλισε ο Γερμανός για τα μάτια σας και μόνο. Μείνετε μέχρι το τέλος του βίντεο, μιας και σας περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.Η εταιρία τελικά αποφάσισε να κρατήσει τον αριθμό δέκα στην ονομασία με αποτέλεσμα το 9 να μείνει παραπονεμένο, μιας και δε θα μπει ποτέ δίπλα από κάποιο iPhone + το γεγονός ότι μάλλον ήθελε να το κάνει να φαίνεται ως «παλιό» δίπλα από το αντίπαλο δέος της Samsung. Έξυπνο!

  Αυτό που επίσης δεν άλλαξε, είναι το φαινόμενο «s» που χτυπάει τα iPhone κάθε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το Xs είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone X και όχι το νέο μεγάλο βήμα της εταιρίας στα smartphone. Μετά από παράπονα των χρηστών που ήθελαν και μία μεγάλη έκδοση του iPhone 10, η Apple φέτος τους το χάρισε, απλά αντί για Plus πλέον το ονόμασε Max. Έτσι, το iPhone 10s έρχεται σε έκδοση των 5.8 ιντσών και σε έκδοση 6.5 ιντσών για την Max εκδοχή του. Όντως S μοντέλο, το νέο iPhone δεν κουβαλάει ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό του και ακολουθεί ευλαβικά το δρόμο που χάραξε το iPhone 10. Έχουμε λοιπόν πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και μπροστά και πίσω μέρος φτιαγμένο από ανθεκτικότερο, όπως δηλώνει η Apple, γυαλί. Δε νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το πόσο στιβαρό και ποιοτικό είναι το τηλέφωνο στα χέρια, μιας και νομίζω ότι σε αυτό οι περισσότεροι συμφωνούν. Ειδικά το Space Grey το οποίο είναι και το αγαπημένο μου χρώμα, το κάνει ως ένα από τα ομορφότερα τηλέφωνα της αγοράς.

  Τα φυσικά κουμπιά και οι θέσεις των sim-slot, του μικροφώνου και των ηχείων είναι στις γνώριμες τοποθεσίες, αυτό  που όμως αξίζει να αναφέρω είναι το πισώπλατο χτύπημα των σχεδιαστών στους ψυχαναγκαστικούς, που θέλει τις δύο γρίλιες δεξιά και αριστερά της lightning θύρας να μην είναι συμμετρικές. Και αυτό γιατί κάπου έπρεπε να τοποθετηθεί διακριτικά η γραμμή της κεραίας. Όλα αυτά ισχύουν βέβαια μόνο για το Max μοντέλο μιας και στο απλό οι ψυχαναγκαστικοί θα κοιμούνται ήσυχοι. Όσον αφορά τα ηχεία, με τη βοήθεια του ακουστικού, έχουμε ένα stereo αποτέλεσμα, το οποίο είναι τιμιότατο. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι για πρώτη φορά ένα iPhone λαμβάνει IP68 πιστοποίηση, που σημαίνει πως είναι ακόμα πιο ανθεκτικό σε νερό και σκόνη από το iPhone X.

  Σε ό,τι έχει να κάνει με την οθόνη, πέρα από τη μεγάλη αλλαγή των ιντσών στο Xs Max, δεν υπάρχουν σπουδαίες αλλαγές. Τα bezels είναι ίδια, το notch στο πάνω μέρος απείραχτο, έχουμε το ίδιο aspect ratio, ενώ η screen-to-body αναλογία, παραμένει υψηλότατη, στα 84.4%. Το iPhone Xs Max ενσωματώνει και φέτος την εντυπωσιακότατη Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 2688x1242 pixels η οποία χαρίζει απίθανα αποτελέσματα σε χρώματα, φωτεινότητα, λευκά και μαύρα και πολύ εντυπωσιακές γωνίες θέασης. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα 120Hz που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Apple δεν αφορούν το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης αυτής καθ’ αυτής αλλά την απόκριση της αφής. Ωστόσο η οθόνη ειδικά στο Max μοντέλο και σε συνάρτηση με την Dolby Vision και HDRX υποστήριξη, ενδείκνυται για ποιοτική media κατανάλωση.

  Για την μπαταρία η Apple στην παρουσίασή της μίλησε με ποσοστά, με το iPhone Xs Max να αντέχει 1.5 ώρες παραπάνω χρήση σε σχέση με το iPhone 8 Plus. Τα νούμερα στο site της αποκαλύπτουν χωρητικότητα 3.174mAh, που σε πραγματική χρήση μεταφράζεται σε μία ημέρα τυπικής χρήσης. Υπάρχει η δυνατότητα ταχείας φόρτισης που όμως παραμένει ως δυνατότητα, μέχρι να αγοράσετε ταχυφορτιστή μιας και δε συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία και το παρών δίνει μόνο ο απλός φορτιστής ταξιδίου. Και μιας και αναφέρθηκα σε ελλείψεις να σημειώσω και πως από τη συσκευασία λείπει επίσης και ο αντάπτορας για audio jack ακουστικά και αυτό είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της αναλογικής θύρας, τουλάχιστον για την Apple.

  To Α12 Bionic chipset της Apple είναι και αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα specs του νέου iPhone. Καταρχάς έχουμε να κάνουμε με το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο τσιπάκι 7nm σε τηλέφωνο. Από κει και πέρα μιλάμε για επεξεργαστή 6 πυρήνων και GPU τεσσάρων πυρήνων. Η μνήμη RAM από τα 3GB του iPhone X πλέον ανέρχεται στα 4GB, ενώ στα του αποθηκευτικού χώρου υπάρχουν 64, 256 και 512GB, ανάλογα με το μοντέλο που θα προτιμήσετε. Στην πράξη, όλες αυτές οι τεχνικές προδιαγραφές καθιστούν το τηλέφωνο ως το γρηγορότερο της αγοράς. Στα benchmarks κερδίζει όλες τις διαθέσιμες έως και σήμερα συσκευές, αλλά αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι ακόμη και σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, το iPhone Xs Max δεν έχει ανταγωνιστή. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι του νέου iPhone θα βιώσουν μία από τις πιο απροβλημάτιστες και γρήγορες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει κάποιος με ένα smartphone στα χέρια του.

  Μαζί με το iPhone Xs η Apple άδραξε την ευκαιρία να φέρει και τη νέα έκδοση του λειτουργικού της, το iOS 12, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την gestures λειτουργία των νέων iPhone, ομαδοποιεί τις ειδοποιήσεις και βελτιώνει τα Memojis. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το iOS 12 παρά μόνο ότι έχουμε να κάνουμε με το πιο βελτιστοποιημένο και ομαλό λειτουργικό σύστημα σε τηλέφωνο. Βέβαια κάποια κόμπλεξ συνεχίζουν να με ενοχλούν, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Να μη ξεχάσω φυσικά να αναφέρω και το face ID το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί απροβλημάτιστα.Ο τομέας των καμερών είναι πάντα το δυνατό χαρτί της Apple, η οποία έχει χάσει όμως την παλιά της αίγλη. Έρχεται όμως για να διεκδικήσει ξανά το στέμμα και το καταφέρνει, τουλάχιστον στον τομέα του video. Αναλυτικά, έχουμε δύο 12MP κάμερες στο πίσω μέρος με wide φακό f/1.8 και telephoto f/2.4. Και οι δύο κάμερες διαθέτουν οπτική σταθεροποίηση. Η Apple έδωσε μεγάλη σημασία στο bokeh εφέ, προσφέροντας αυτό που έχουμε δει σε άλλα τηλέφωνα, ελαφρώς βελτιωμένο και πολύ πιο κοντά σε τεχνικές DSLR καμερών. Για παράδειγμα τα φώτα στο πίσω μέρος μεγαλώνουν όσο θολώνει το background. Ο αισθητήρας των καμερών είναι μεγαλύτερος, επιτρέποντας καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ το Smart HDR φέρνει πολύ σωστή απόδοση χρωμάτων και φωτεινότητας στις εικόνες. Πρακτικά η κάμερα καταγράφει τρεις διαφορετικές φωτογραφίες με διαφορετική έκθεση για να τονίσει τις υποφωτισμένες περιοχές χωρίς να “κάψει” τις πολύ φωτεινές. Το video είναι το δυνατό χαρτί των καμερών προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα με καλή σταθεροποίηση, όμορφα χρώματα και στερεοφωνική καταγραφή ήχου.

  Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου σχετικά με το iPhone Xs και την Apple. Γνωρίζω πως είναι μόδα πλέον να κράζουμε την εταιρία. Πολλές από τις κριτικές είναι δικαιολογημένες άλλες απλά τη δαιμονοποιούν χωρίς λόγο. Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι οι συσκευές της Apple αλλά και η εμπειρία που χαρίζουν στους χρήστες τους είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Αν ρωτάτε εμένα, είμαι από αυτούς που διαφωνούν σε πολλά με τις πρακτικές και τη γενικότερη νοοτροπία της εταιρίας του μήλου. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίζω ότι αυτή η εταιρία καλώς ή κακώς πολλές φορές οδηγεί τις εξελίξεις. Το είδαμε με το notch, το είδαμε με το audio jack και με άλλα πολλά παραδείγματα. Σαν άτομο της τεχνολογίας, ούτε φέτος μπόρεσε να με πείσει να μεταπηδήσω προς το στρατόπεδό της, ούτε μπορώ να το προτείνω στους κατόχους iPhone X μιας και οι εμπειρίες χρήσης είναι παρόμοιες. Αποτελεί όμως μια σημαντική αναβάθμιση για χρήστες παρόμοιων μοντέλων.

  Όλες οι εκδόσεις των iPhone Xs και Xs Max υπάρχουν διαθέσιμα από σήμερα σε όλα τα καταστήματα Γερμανός. Το πιο φθηνό και απλό iPhone Xs των 64GB κοστίζει €1229, ενώ το φθηνότερο Xs Max κοστίζει €1339. Κάτι που κάνει για ακόμα μια φορά την Apple πρωτοπόρα στον τομέα των τιμών. Όσοι ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά εδώ!

  Τώρα, σε συνεργασία με το Γερμανό, έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι το τηλέφωνο που είδατε στο παρών βίντεο θα το χαρίσουμε σε έναν τυχερό από εσάς. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε subscribers στα κανάλια των Unboxholics και του Γερμανού και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το βίντεο. Ο νικητής θα ανακοινωθεί περίπου σε μία εβδομάδα από σήμερα στο παρόν άρθρο.

  Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

  Αν και με λίγη καθυστέρηση, έχουμε πλέον νικητή για το μεγάλο διαγωνισμό! Έτσι, ο χρήστης με YouTube username Georginio Xydakis (https://www.youtube.com/channel/UCBESaJG2AVQdcyfa_WT7N8A) είναι ο μεγάλος νικητής. Σημαντικό: Ο νικητής θα πρέπει να μας στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (pm), μέσω της πλατφόρμας του YouTube, ώστε να γίνει η επαλήθευση μέσω των links. Η όλη διαδικασία θα πρέπει να διαρκέσει μέχρι 48 ώρες, διαφορετικά θα επιλέξουμε εκ νέου νικητή. 

  Ευχαριστούμε για την τεράστια συμμετοχή σας! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότεορυς μεγάλους διαγωνισμούς, εδώ στους Unboxholics!

  Σάκης Καρπάς

  Βρείτε το συντάκτη: Facebook | Twitter | YouTube | Instagram | sakiskarpas@unboxholics.com

  Login to post comments
  Comments (192)
  Refresh Comments
  Choose Order:
  • Comment Link
   manolinio7
   manolinio7 16/10/2018 00:15:57
   Πάλι κουβά.........
  • Comment Link
   emm.ldks
   emm.ldks 15/10/2018 16:08:39
   Ήρθε η ώρα!
  • Comment Link
   gkigkom
   gkigkom 15/10/2018 15:10:31
   Έχω δει απατεώνες και απατεώνες. Αλλά ο τύπος δεν υπάρχει. Κάποιος έγραψε σχόλιο κάτω από ένα video του νικητή στο YouTube .

   ‘’ Tech newsΠριν από 3 λεπτά
   Γειά αν μου δώσετε τον λογαριασμό σας στο YouTube (email password) θα σας στείλουμε ένα κινητό redmi 5 plus Δεν είναι πλάκα στείλτε μας μύνημα inbox η στο Instagram @hatzizafiriou απαντήστε γρήγορα’’
   https://www.youtube.com/watch?v=29OQpTkdnRY


  • Comment Link
   ViperLesGr
   ViperLesGr 15/10/2018 14:58:53
   Την επομενη φορα να κονταροχτυπηθουμε ολοι μαζι στο pubg . θα κυνηγαμε ολοι αλεκο σακη και οποιος καταφερει τα περισσοτερα kills το περνει
  • Comment Link
   giannis.zournatzis
   giannis.zournatzis 15/10/2018 14:31:47
   Δεν θα στείλει μην περιμενετε εγώ λέω να το δώσετε σε εμένα που το είδα και στον υπνο μου γτ αλλά δυο πραγματα εχω δει στον υπνο μου στο παρελθον και έγιναν την επόμενη μέρα :) δώστε το μου να τελειώνουμε κρίμα είναι να μην γίνει και τρίτη φορά :)
  • Comment Link
   dimitris.xydakis
   dimitris.xydakis 15/10/2018 14:10:34
   So close!! ? Καλορίζικο
  • Comment Link
   ONDB
   ONDB 15/10/2018 13:23:19
   Το θελω
  • Comment Link
   stefanosp1
   stefanosp1 15/10/2018 13:22:21
   ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ!
  • Comment Link
   panagiotis.vlachos2
   panagiotis.vlachos2 14/10/2018 18:46:32
   Καλη τυχη
  • Comment Link
   PaterAmbrosios
   PaterAmbrosios 14/10/2018 12:48:21
   ελα μαγκες πείτε αλήθεια, το καβατζωσε ο αλεκος και σας λέει ότι χάθηκε
  • Comment Link
   nick.ioannidis
   nick.ioannidis 13/10/2018 14:19:42
   Good luck boiz
  • Comment Link
   vasilis.manousakis
   vasilis.manousakis 12/10/2018 22:42:19
   Σακαρε .. Αλεξαρε .. δωκετε το μου
  • Comment Link
   John03pap
   John03pap 11/10/2018 23:26:14
   θελουμε τον νικητη
  • Comment Link
   chritzab12ghja
   chritzab12ghja 11/10/2018 17:49:46
   Ποτε θα ανακοινώθει ο νικητης
  • Comment Link
   petros.papadopoulos
   petros.papadopoulos 11/10/2018 14:40:59
   Τέλεια το θέλω!!!
  • Comment Link
   foukaras135
   foukaras135 10/10/2018 23:52:59
   ferto mou!!
  • Comment Link
   John03pap
   John03pap 10/10/2018 18:41:48
   pame re
  • Comment Link
   kostas.lahanas@yahoo.com
   kostas.lahanas@yahoo.com 10/10/2018 16:31:07
   Ωραίο βίντεο GL
  • Comment Link
   paloukis
   paloukis 09/10/2018 18:41:13
   Σάκη θέλω iphonαρα μεγάλη!!!!!!!!
  • Comment Link
   skulosmauros
   skulosmauros 09/10/2018 11:51:42
   Το κινητο θελει το Γερμανό του!!!
  • Comment Link
   Rizzrak96
   Rizzrak96 08/10/2018 20:35:09
   Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
  • Comment Link
   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ
   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ 08/10/2018 19:43:18
   Τέλειο. Καλή επιτυχία.
  • Comment Link
   Obiwan88
   Obiwan88 08/10/2018 18:18:34
   Εχουμε καποιο νεο σχετικα με την ανακοινωση του νικητη, παιδες; Μηπως; Επειδη εχει περασει αρκετος καιρος. Αν εχει ανακοινωνθει καπου και το χασα, με βοηθαει καποιος, παρακαλω;
  • Comment Link
   vaggelis.skeklos
   vaggelis.skeklos 07/10/2018 11:20:43
   Ooouuu lets go!!! Είναι τρελός ο Γερμανός τελικά
  • Comment Link
   Eon
   Eon 07/10/2018 00:49:55
   Good luck
  • Comment Link
   roxas145
   roxas145 06/10/2018 19:32:48
   Good luck
  • Comment Link
   dimitris.gerakis
   dimitris.gerakis 06/10/2018 19:06:15
   Καλη τυχη σε ολους!
  • Comment Link
   γιώργος.μιχαηλίδης
   γιώργος.μιχαηλίδης 06/10/2018 19:04:11
   good luck!!
  • Comment Link
   Giannis.Mr14
   Giannis.Mr14 06/10/2018 13:01:09
   Καλή επιτυχία σε όλους !!!
  • Comment Link
   Nick612
   Nick612 06/10/2018 12:49:27
   Καλή τύχη σε όλους!
  • Comment Link
   γιώργος.μιχαηλίδης
   γιώργος.μιχαηλίδης 06/10/2018 10:54:32
   kali epituxia se olous
  • Comment Link
   ThanasisFTW
   ThanasisFTW 06/10/2018 10:37:02
   καλη επιτυχια
  • Comment Link
   pavlos.markesinis
   pavlos.markesinis 06/10/2018 10:17:09
   pavlos markesinis
  • Comment Link
   γιώργος.γιακουμίδης
   γιώργος.γιακουμίδης 06/10/2018 10:12:58
   καλη επιτυχεια σε ολους!
  • Comment Link
   γιάννης.τσιρέκας
   γιάννης.τσιρέκας 05/10/2018 23:01:34
   Το κινητό τα σπάει μακάρι η apple να είχε πιο προσιτές τιμές γιατί μπορεί να είναι ακριβό για το hardware που διαθέτει αλλά user experience είναι μπροστά
  • Comment Link
   efi kar
   efi kar 05/10/2018 21:20:58
   τελειο ευχαριστουμε
  • Comment Link
   Alvertos
   Alvertos 05/10/2018 16:51:31
   Καλή επιτυχία σε όλους!!
  • Comment Link
   stavros.matsis
   stavros.matsis 05/10/2018 15:45:40
   Καλη επιτυχια
  • Comment Link
   odysseas.fokas
   odysseas.fokas 05/10/2018 15:07:02
   καλη επιτυχιααααα !!!!!!!
  • Comment Link
   Chrissaliv
   Chrissaliv 05/10/2018 13:15:15
   Καλη επιτυχια
  • Comment Link
   Panagiotis2002
   Panagiotis2002 05/10/2018 11:09:34
   Καλή μας επιτυχία !!!!!!!
  • Comment Link
   γιάννης.προδρομίδης
   γιάννης.προδρομίδης 04/10/2018 22:44:16
   Καλή επιτυχία σε όλους
  • Comment Link
   xristos.prodromou
   xristos.prodromou 04/10/2018 22:00:03
   καλή τύχη σε όλους και όλες
  • Comment Link
   Kitsostom
   Kitsostom 04/10/2018 15:32:06
   Καλό κινητό αλλά τα λεφτά είναι πάρα πολλά!
  • Comment Link
   κωνσταντίνος.τάντουλας
   κωνσταντίνος.τάντουλας 04/10/2018 14:55:18
   Όχι δεν ξέρει ..
  • Comment Link
   d.mour
   d.mour 04/10/2018 14:48:30
   Απλα τελειο!
  • Comment Link
   xydea7@hotmail.com
   xydea7@hotmail.com 04/10/2018 11:16:06
   Wow ? τέλειο ,,,,, εύχομαι να με τυχερή ,,,,,ευχαριστούμε πολύ
  • Comment Link
   John03pap
   John03pap 04/10/2018 07:24:10
   Το θελωτελευταίο
  • Comment Link
   Aurora
   Aurora 04/10/2018 02:06:33
   Το καλύτερο δώρο ^_^ Μπραβο για το review παιδιά!!! ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ το iphone XS MAX !!! Καλη τυχη σε όλους!!!
  • Comment Link
   paris.schismenos
   paris.schismenos 03/10/2018 22:03:03
   Πολύ καλό κινητό, πολύ πολύ ακριβό κινητό.
  • Comment Link
   oriadabajrami
   oriadabajrami 03/10/2018 21:34:52
   Ευχαριστούμε πολύ ! Καλή επιτυχία !!
  • Comment Link
   vasilis.manousakis
   vasilis.manousakis 03/10/2018 16:47:53
   Ρε γροθοι μου μια φορά να κερδίσω σε διαγωνισμό .. κάτι απλό ?
  • Comment Link
   athanasios.manologlou
   athanasios.manologlou 03/10/2018 14:26:59
   Τεχνολογια αιχμής αν και με ελλειψεις οπως αλλωστε αναφέρετε.Καλη επιτυχία σε όλους μας
  • Comment Link
   diamantis.fotakidis
   diamantis.fotakidis 03/10/2018 12:50:35
   τέλειο δώρο!
  • Comment Link
   basilis74
   basilis74 03/10/2018 12:12:55
   ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΩΡΟ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ....
  • Comment Link
   frings
   frings 03/10/2018 11:21:25
   Καλή επιτυχία
  • Comment Link
   alexia_p
   alexia_p 03/10/2018 10:33:18
   φανταστικό δώρο.....ευχαριστούμε πολύ!!!
  • Comment Link
   Τριανταφυλλος
   Τριανταφυλλος 02/10/2018 23:22:04
   πολυ καλο, ευχαριστουμε πολυ
  • Comment Link
   nikos vaso.katranidis
   nikos vaso.katranidis 02/10/2018 23:20:52
   Τέλειο δώρο!
  • Comment Link
   Squeez788
   Squeez788 02/10/2018 20:17:00
   Καλή επιτυχία ρε μάγκες!
  • Comment Link
   ArxeosGR
   ArxeosGR 02/10/2018 19:40:58
   poli akriba kinita re gmt (kali tixi se olous)
  • Comment Link
   xristina94
   xristina94 02/10/2018 18:29:19
   Το θέλω!!!
  • Comment Link
   nick.koulouvakos
   nick.koulouvakos 02/10/2018 17:26:48
   Καλή επιτυχία σε όλους
  • Comment Link
   mike1979gr
   mike1979gr 02/10/2018 16:53:20
   Τέλειο δώρο!!
  • Comment Link
   msdx
   msdx 02/10/2018 15:54:21
   Το έχω ερωτευθεί αλλά είναι αδύνατο να το πάρω στην τιμή που το έχουν πάει
  • Comment Link
   Frozen Lord
   Frozen Lord 02/10/2018 14:20:27
   Υπέροχο review για ένα υπέροχο κινητό,ευχαριστούμε πολύ για το giveaway και την ευκαιρία.
  • Comment Link
   nota.douka
   nota.douka 02/10/2018 14:01:34
   Thanks!!!
  • Comment Link
   Jim_N7
   Jim_N7 02/10/2018 13:45:52
   Πολύ ωραίο κινητό αλλά κακά τα ψέμα με αυτή την τιμή (1339€) και 60€ παραπάνω πέρνεις ή δυο Samsung Galaxy S9 (https://www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-s9/20371619/) ή δύο Huawei P20 Pro (https://www.germanos.gr/product/huawei-p20-pro/20371463/)
  • Comment Link
   nemesisam
   nemesisam 02/10/2018 11:17:31
   ty guys! αν κ δε συμφωνω πολυ ;)
  • Comment Link
   vaso.fotakidou
   vaso.fotakidou 02/10/2018 11:03:18
   τέλειο δώρο
  • Comment Link
   ManosZhr
   ManosZhr 02/10/2018 01:33:29
   Gl
  • Comment Link
   Belos
   Belos 02/10/2018 01:19:46
   Καλή επιτυχία σε όλους!
  • Comment Link
   theodoros_cy
   theodoros_cy 01/10/2018 22:45:48
   Καλή τύχη σε όλους . Υπέροχο και ΑΚΡΙΒΟ δώρο !
  • Comment Link
   Polymorphous
   Polymorphous 01/10/2018 22:25:04
   καλη τυχη σε ολους!
  • Comment Link
   Sabtism
   Sabtism 01/10/2018 21:20:54
   Τρομερό απλά!!
  • Comment Link
   nancy13
   nancy13 01/10/2018 21:13:15
   Υπέροχο δώρο!
  • Comment Link
   Tomais
   Tomais 01/10/2018 20:07:15
   MAKARIIII NA TO KERDISWWWW!!!!!
   EYXARISTOUME MANOYLA
  • Comment Link
   ektelon
   ektelon 01/10/2018 16:52:55
   iphone=εμπειρία χρήσης
   αυτά....
  • Comment Link
   Yahya
   Yahya 01/10/2018 16:27:29
   Κινητάρα!!! Καλή επιτυχία!!!
  • Comment Link
   nikos369
   nikos369 01/10/2018 16:13:24
   Ευχαριστούμε!
  • Comment Link
   Gordonramsay
   Gordonramsay 01/10/2018 15:00:21
   σε τετοιους καιρους που ζουμε να σε κατσει τετοιο δωρο να κερδισεις ειναι ανεβασμα ψυχολογιας στο full ..μακαρι :)
  • Comment Link
   giwrgos.kwstakopoulos
   giwrgos.kwstakopoulos 01/10/2018 13:12:15
   κινηταρα!!!
  • Comment Link
   θοδωρής.νι
   θοδωρής.νι 01/10/2018 12:59:40
   Το καλύτερο κινητό για δωρο
  • Comment Link
   tulip
   tulip 01/10/2018 09:39:04
   Υπέροχο δώρο!
  • Comment Link
   αλεξανδρος.σπινουλας
   αλεξανδρος.σπινουλας 01/10/2018 03:37:17
   Πολυ καλο για δωρο βεβαια
  • Comment Link
   Μαιρη Μαιρη
   Μαιρη Μαιρη 01/10/2018 03:29:26
   Great review!!!!!!!!!!!
   ΧαΧαΧαΧα...... "αυτό που πολλοί μισούν, αλλά περισσότεροι λατρεύουν" Εγω πάντος το λατρεύω. Παιδια συγχαρητηρια γι'αυτα τα δωρα που δινετε.
  • Comment Link
   Akis_Chlks
   Akis_Chlks 01/10/2018 01:24:25
   Χαχαχαχα...ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΦΟΒΕΡΟ ΔΩΡΟ!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ ΟΛΟΥΣ!
  • Comment Link
   Antonio_fakaldo
   Antonio_fakaldo 01/10/2018 00:12:54
   Καλή επιτυχία σε όλους.
   Ελπίζω να το κερδίσω για να το κάνω δώρο στη μητέρα μου
  • Comment Link
   Mr.Cool
   Mr.Cool 30/09/2018 23:15:47
   Iphone XsMax
  • Comment Link
   χαρά.μπέκα
   χαρά.μπέκα 30/09/2018 22:09:52
   Αυτά είναι δώρα!!!
  • Comment Link
   kozone
   kozone 30/09/2018 21:46:13
   Παμε να δουμε τι θα γινει μικρα Κολομπουρα!!!!
  • Comment Link
   thanasiseleos
   thanasiseleos 30/09/2018 21:45:12
   Καλη φαση
  • Comment Link
   Giorgosh
   Giorgosh 30/09/2018 21:24:55
   Thank u guys!
  • Comment Link
   chorilias
   chorilias 30/09/2018 20:26:26
   Συγχαρητήρια παιδιά για το φοβερό σας site και πάμε να κερδίσουμε τη κινητάρα...
  • Comment Link
   takis66
   takis66 30/09/2018 17:31:12
   Καλή επιτυχία σε όλους
  • Comment Link
   estel.samsam
   estel.samsam 30/09/2018 16:33:21
   Καλή επιτυχία σε όλους!
   Ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο giveaway!!
  • Comment Link
   νίκος.ανδρεόπουλος
   νίκος.ανδρεόπουλος 30/09/2018 16:25:24
   Καλή επιτυχία
  • Comment Link
   μάριος.γαρμπίδης
   μάριος.γαρμπίδης 30/09/2018 16:09:22
   Εάν το κερδίσω θα το πουλήσω για να αγοράσω το νεφρό που έδωσα για να πάρω το προηγούμενο
  • Comment Link
   alexandros.skentos
   alexandros.skentos 30/09/2018 15:06:01
   Good Luck!
  • Comment Link
   μάνος.μπέκας
   μάνος.μπέκας 30/09/2018 14:42:01
   Καταπληκτικό giveaway!!!~Thank's a lot!!! :-)