Το μικρό και γρήγορο Logitech G Pro!

 • Published in Keyboards
  Read later

  Μικρές διαστάσεις, μεγάλες επιδόσεις, όμορφο σώμα και προηγμένη τεχνολογία

  Ακόμη μία φορά οι κάμερες των Unboxholics άνοιξαν και από μπροστά τους πέρασε το Logitech G Pro Mechanical Gaming Tenkeyless Keyboard, το οποίο είναι μικρό, αλλά όπως όλα δείχνουν, είναι και θαυματουργό. Από το G Pro μπορεί να λείπει το Numpad (το σημείο με τους αριθμούς στα δεξιά), αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα. Σχεδιαστικά ακολουθεί minimal και αυστηρό ύφος, ωστόσο κάποια σημεία του είναι χοντροκομμένα, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα από το χρήστη, όπως τα μεγάλα πλήκτρα για το Gaming Mode και για την ενεργοποίηση/ ανεπεργοποίηση του Full RGB φωτισμού. Στο PC συνδέεται μέσω ενός μεγάλου, αποσπώμενου USB καλωδίου με υφασμάτινες ίνες, ενώ υπάρχουν και δύο θέσεις για μερική ανύψωση στο κάτω μέρος, παρέα με μεγάλες, λαστιχιένες επιφάνειες για απόλυτη σταθεροποίηση πάνω στο γραφείο.

  Το Logitech G Pro κάνει χρήση των Romer-G διακοπτών της εταιρίας, οι οποίοι δεν ακούγονται πολύ, αλλά προσφέρουν την "clicky" αίσθηση που απαιτείται στα μηχανικά switches. Οι διακόπτες της εταιρίας, εκτός από γρήγοροι κατά το πάτημα, έχουν βελτιστοποιημένο το Keystroke Processing Signal, δηλαδή το χρόνο που χρειάζεται να μεταφραστεί το πάτημα του πλήκτρου σε ψηφιακό σήμα μέσω του USB. Τόσο στα παιχνίδια, όσο και στη δακτυλογράφηση, οι διακόπτες δεν απογοητεύουν.

  Το Logitech G Pro κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σύντομα με τιμή λίγο πάνω από τα €100. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην αναλυτική βίντεο παρουσίαση που συνοδεύει το παρόν άρθρο.

  Σάκης Καρπάς

  Βρείτε το συντάκτη: Facebook | Twitter | YouTube | Instagram | sakiskarpas@unboxholics.com

  Login to post comments
  Comments (2)
  Refresh Comments
  Choose Order:
  • Comment Link
   arcadereplay
   arcadereplay 30/03/2017 21:29:56
   Οτι πρέπει για γράψιμο. θα το τσεκάρω
  • Comment Link
   PisTolakos
   PisTolakos 30/03/2017 16:19:39
   Πολύ ποιοτικά τα προϊόντα της Logitech...!