5 ταινίες θρίλερ για να δείτε τώρα στο Disney Plus

Διαφορετικές προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας
08 Οκτωβρίου 2022 12:42
5 ταινίες θρίλερ για να δείτε τώρα στο Disney Plus

Έγινες συνδρομητής στο Disney Plus και δεν ξέρεις τι να πρωτοδείς; Είσαι συνδρομητής εδώ και καιρό και ψάχνεις θρίλερ ταινίες για βάλεις στη λίστα σου; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα. Σε αυτό το άρθρο σου προτείνω 5 διαφορετικές ταινίες θρίλερ για την συνδρομητική υπηρεσία της Disney, που πιστεύω ότι αξίζουν την προσοχή σου, για ένα Σάββατο βράδυ με την παρέα σου. Δεν είναι «οσκαρικές ταινίες», αλλά πιστεύω ότι πετυχαίνουν το σκοπό τους: Να περάσεις καλά μόνος ή και με την παρέα σου ένα βράδυ. Άλλωστε, πιστεύω ότι αυτά τα βράδια είναι τα καλύτερα!

Ας δούμε τις ταινίες λίγο πιο αναλυτικά:


The Village (Σκοτεινό Χωρίο)

Μία απομονωμένη, δεμένη κοινότητα ζει μέσα τον τρόμο ενός κακού που κατοικεί στο απαγορευμένο δάσος. Κανείς δεν μπαίνει στο δάσος μέχρι που ένας χωρικός τολμά να αντιμετωπίσει το άγνωστο. Το The Village είναι ένα έξυπνο θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα, γεμάτο με τρομακτικές εκπλήξεις και ανατριχιαστικές ανατροπές. Από τον M. Night Shyamalan, σκηνοθέτης της Έκτης Αίσθησης του Οιωνού και άλλων επιτυχημένων ταινιών.

Πρωταγωνιστούν: Joaquin Phoenix, Bryce Dallas Howard, Adrien Brody, William Hurt, Sigourney Weaver, Brendan Gleeson, Cherry Jones, Celia Weston, John Christopher Jones, Frank Collison.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: M. Night Shyamalan.

Antlers

Στο Antlers, η δασκάλα του δημοτικού σχολείου μιας μικρής κωμόπολης του Όρεγκον, παρατηρεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Λούκας, έναν μοναχικό μαθητή της. Όταν του ζητάει να συμμετέχει στην αφήγηση ιστοριών και ζωγραφικής, ο Λούκας ανταποκρίνεται με ένα υλικό εμπνευσμένο από την τοπική παράδοση, που έχει μυθικά τέρατα. Η δασκάλα ανησυχεί και επιδιώκει να μάθει περισσότερα για την οικογενειακή ζωή του Λούκας. Έτσι, συνειδητοποιεί ότι ζει κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες και η δασκάλα μαζί με τον αδερφό της και τον σερίφη της πόλης ερευνούν περαιτέρω την κατάσταση και αποκαλύπτουν ότι ο Λούκας κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.

Πρωταγωνιστούν: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas, Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane, Amy Madigan, Sawyer Jones, Cody Davis και Lyla Marlow

Σκηνοθεσία: Scott Cooper, Σενάριο: Scott Cooper, Henry Chainsson και Nick Antosca.

Underwater

Ένα πλήρωμα ερευνητών πρέπει να φτάσει σε ασφαλές μέρος όταν ένας σεισμός καταστρέφει το εργαστήριό τους στα βαθιά νερά. Αλλά το πλήρωμα έχει να φοβηθεί περισσότερα πράγματα από τα βάθη του ωκεανού. Η περιπέτεια αυτή ξεκινάει όταν ένας καταστροφικός σεισμός καταστρέφει την εξέδρα του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών επικοινωνίας και του οχήματος διαφυγής. Έτσι, δεν έχουν τρόπο επικοινωνίας και η μόνη τους ελπίδα είναι να πάνε στον πυθμένα του ωκεανού σε ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος με την ελπίδα να βρουν «κάτι».

Πρωταγωνιστούν: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Mamoudou Athie, .J. Miller, John Gallagher Jr., Jessica Henwick, Gunner Wright, Fiona Rene και Amanda Troop.

Σκηνοθεσία: William Eubank, Σενάριο: Brian Duffield και Adam Cozad.   

Ready or Not ( Είσαι Έτοιμος;)

Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις τη νεαρή νύφη, καθώς γίνεται μέλος της πλούσιας, εκκεντρικής οικογένειας του συζύγου της; Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια καθιερωμένη δοκιμασία που καταλήγει σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι, όπου όλοι αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Είσαι έτοιμος;

Πρωταγωνιστούν: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O'Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell, Melanie Scrofano, Kristian Bruun, Elyse Levesque, Nicky Guadagni, John Ralston και Liam MacDonald.

Σκηνοθεσία: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett. Σενάριο: Guy Busick, R. Christopher Murphy.

Signs (Οιωνός)

Ακόμη μία ταινία-σταθμός (για εμένα) από τον M. Night Shyamalan, ο οποίος σάς παρουσιάζει την ιστορία της οικογένειας Χες στην κομητεία Μπακς της Πενσυλβάνια, όπου ξυπνά ένα πρωί και βρίσκει έναν κύκλο 150 μέτρων έξω από το σπίτι της. Λίγα λεπτά μετά, η οικογένεια μαθαίνει ότι το σημάδι που βρήκε στον αγρό της έχει σχηματιστεί από…εξωγήινους. Με τρόμο παρακολουθεί τις ειδήσεις που αναφέρουν ότι παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί σε όλο τον πλανήτη. Η ταινία Οιωνός είναι μία συναισθηματική ιστορία μιας οικογένειας σε μία αγροικία που αντιμετωπίζει τις τελευταίες τρομακτικές στιγμές της ζωής, καθώς ο κόσμος δέχεται εισβολή από τους εξωγήινους.

Πρωταγωνιστούν: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin, Abigail Breslin, Cherry Jones, M. Night Shyamalan, Patricia Kalember, Ted Sutton, Merritt Wever, Lanny Flaherty.

Σκηνοθεσία – Σενάριο: M. Night Shyamalan.