LG Workshop Session 30/4/2014

Οι Unboxholics δοκίμασαν από κοντά το LG G2 Mini και τα νέα μοντέλα της σειράς L
05 Μαΐου 2014 09:55
LG Workshop Session 30/4/2014

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Unboxholics είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε ένα event της LG Hellas και να δοκιμάσουν από κοντά τα LG G2 Mini και τα νέα μοντέλα της L Series, της σειράς προσιτών smartphones που σύμφωνα με την LG δεν γίνονται εκπτώσεις σε ότι αφορά την κατασκευαστική ποιότητα τους.

Ο Φώτης Κάντογλου, MC Field Manager της LG, ανέλαβε την παρουσίαση του LG Workshop και μας έφερε σε πρώτη επαφή με όλα τα νέα χαρακτηριστικά του LG G2 Mini και των νέων μοντέλων της σειράς L. Ένα από αυτά είναι το Knock Code το οποίο δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το κινητό τους, δημιουργώντας συγκεκριμένα πρότυπα κωδικών οριζόντια, κάθετα και διαγώνια. Το δοκιμάσαμε στο event και μπορούμε να πούμε πως θα αποδειχθεί αρκετά επιτυχημένο όταν με το καλό κυκλοφορήσει κυρίως γιατί μπορεί κάποιος να δημιουργήσει 86.367 διαφορετικούς τρόπους ξεκλειδώματος κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος τρόπος είναι περισσότερο ασφαλής από τον παραδοσιακό. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πιο έξυπνο τρόπο ξεκλειδώματος, το Knock Code είναι και αρκετά πιο εύχρηστο καθώς οι συνδυασμοί του μπορούν να οριστούν σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, για την καλύτερη δυνατή χρήση με το ένα χέρι. Το Knock Code θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα smartphones της LG που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014. 

Επιπροσθέτως, ιδιαίτερα σημαντικό κρίνεται το γεγονός ότι τα νέα μοντέλα της σειράς L θα έρχονται με προεγκατεστημένη την 4.4.2 KitKat έκδοση του Android, κάτι που σίγουρα βοηθάει τα low-end και mid-range smartphones να παραδώσουν μία ακόμα πιο ομαλή εμπειρία στο χρήστη. Η hands on εμπειρία μας με το LG G2 Mini και τα νέα μοντέλα της προσιτής σειράς LG Smartphones που ακούει στο όνομα L Series ήταν θετική και το μόνο που μένει τώρα είναι η αναμονή των review εκδόσεων ώστε να εξετάσουμε ακόμα πιο εξονυχιστικά τις συσκευές και να σας μεταφέρουμε την πλήρη κριτική μας για αυτά τα νέα προϊόντα της LG. 

Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το WorkShop Session της LG παρακάτω καθώς και τα promotional βίντεο της εταιρίας για τα νέα προϊόντα της παρακάτω.

Tags: