ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 | Ψηφοφορία

Το κοινό των Unboxholics αποφασίζει!
22 Δεκεμβρίου 2021 15:40
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 | Ψηφοφορία

Όποιος μας παρακολουθεί εδώ και χρόνια, θα γνωρίζει πως τον πρώτο λόγο για την ανάδειξη των καλύτερων παιχνιδιών της χρονιάς τον δίνουμε σε εσάς. Έτσι και φέτος, λοιπόν, εσείς, το κοινό των Unboxholics, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του 2021, με ψηφοφορία, δημοκρατικά και δίκαια.

Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να ψηφίσετε σε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Πρέπει να σημειωθεί πως έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μόλις παιχνίδι, οπότε δείτε προσεκτικά τις επιλογές, σκεφτείτε το καλά και μετά ψηφίστε! Αν η λίστα, η οποία είναι αλφαβητικής σειράς, δεν σας καλύπτει, μπορείτε φυσικά να στηρίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε χρησιμοποιώντας την επιλογή “Άλλο” στο τέλος της φόρμας.

Τι περιμένετε, λοιπόν; Επιλέξτε τον νικητή του Unboxholics' Community Choice - Game of the Year 2021!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


Η διαδικασία της ψηφοφορίας παρατείνεται, οπότε έχετε ακόμη μια ευκαιρία να συμμετάσχετε! Τα αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν την Δεύτερα, 10 Ιανουαρίου του 2022 και μέχρι τότε θα μπορείτε να καταθέσετε την ψήφο σας.

Φυσικά, τις επιλογές των Unboxholics ως μέσο, θα τις μάθετε από το τελευταίο μεγάλο Framerate της χρονιάς! Γενικότερα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πολλά, πλούσια και ενδιαφέροντα αφιερώματα για τα παιχνίδια, τις ταινίες, τις σειρές, τις τεχνολογίες, τις tech συσκευές και τα anime που χαρακτήρισαν την χρονιά. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι!

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας!