Κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ: Η μουσική του Mandalorian συνάντησε τον Rocky

Έρχεται Boba Fett άλλωστε για να μπαίνουμε στο κλίμα
07 Δεκεμβρίου 2021 22:04
Κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ: Η μουσική του Mandalorian συνάντησε τον Rocky

Σιγά-σιγά το σύμπαν του Star Wars αναμένεται ξανά να πάρει τα πάνω του -τουλάχιστον τηλεοπτικά- μετά το φινάλε της 2ης σεζόν του The Mandalorian, το οποίο ας μην κρυβόμαστε λατρεύτηκε καθολικά από τους fans και τους ένωσε μετά τον διχασμό που έφεραν τα "The Last Jedi" και "The Rise of Skywalker". 

Ενόψει του The Book of Boba Fett, το οποίο ξεπρόβαλλε από την post credits σκηνή του φινάλε του "Mandalorian", δε σας κρύβω ότι ακούω ανελλειπώς τις τελευταίες μέρες διάφορα soundtracks από το σύμπαν του Star Wars μέσα από το Spotify μου. Εκεί που ο αλγόριθμός του έκανε γύρες και έβαζε τα...best of the best έβαλε και ένα κομμάτι, που αν και ανεπίσημο, μου τράβηξε την προσοχή και ειλικρινά δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα άκουγα. Νιώθω όμως ότι πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας. 

Προέρχεται από τον συνθέτη Samuel Kim, ο οποίος είναι γνωστός καλλιτέχνης ειδικά στο YouTube που έχει κυκλοφορήσει δικές τους εκδόσεις διάσημων soundtracks από την pop κουλτούρα (βλ. και Marvel) αλλά και δικά του mashups. 

Τι συμβαίνει όταν το επικό γουέστερν-industrial ηλεκτρονικό soundtrack του Mandalorian -δια χειρός Ludwig Göransson- συναντά το πεντάγραμμο του Bill Conti που γέννησε το εμβληματικό theme του "Rocky"; Η συνέχεια στα ακουστικά σας γιατί πρέπει να ζεσταθείτε κατάλληλα πριν το "The Book of Boba Fett"!

Απολαύστε το Mandalorian x Rocky theme 

Πότε κάνει πρεμιέρα το Book of Boba Fett;

Το The Book of Boba Fett θα προβληθεί στις 29 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Disney Plus και θα αποτελείται τελικά από 8 επεισόδια


***Bonus: Μια ακόμη λίστα για τους Star Wars fans και μόνο.