Αποκλειστική συνέντευξη με τον CEO της Razer

Με αφορμή το ολοκαίνουργιο Razer Mamba
16 Ιουνίου 2015 12:20
Αποκλειστική συνέντευξη με τον CEO της Razer

Οι Unboxholics είχαν τη μοναδική ευκαιρία να βρεθούν στο Αμβούργο ως επίσημοι καλεσμένοι της Razer για το ειδικό Pre-E3 Press Tour που διοργάνωσε στις 11 Ιουνίου. Το μέρος διεξαγωγής δεν ήταν καθόλου τυχαίο μιας και το πανέμορφο και καταπράσινο Αμβούργο είναι η ευρωπαϊκή έδρα της εταιρίας. Αν και συνήθως σε τέτοια events συνήθως προσκαλούνται μέσα του εξωτερικού από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, η Razer πρωτοτύπησε για ακόμη μια φορά. Εκεί είχαμε την δυνατότητα να δούμε και να δοκιμάσουμε το νέο προϊόν της εταιρίας, για το οποίο μέχρι την στιγμή της παρουσίασης τηρούταν σιγή ιχθύος. Οι εικασίες πήραν φωτιά για το τι μπορεί να παρουσιάσει η Razer στo Αμβούργο και με την ομάδα ξεκινήσαμε τα στοιχήματα. Φτάνοντας στον 11ο όροφο του επιβλητικού Haften Hamburg Hotel όπου θα γινόταν το Press Tour, με καλωσόρισαν θερμά ο Ruben Mookerjee και ο Min-Liang Tan, ο CEO της εταιρίας, για να ξεκινήσει η παρουσίαση του μέχρι τότε άγνωστου προϊόντος.

Τελικά, η ανακοίνωση αφορούσε το νέο και ανανεωμένο Razer Mamba, που δοκίμασα παράλληλα με την παρουσίασή του και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές. Περισσότερα, όμως, για το ολοκαίνουργιο Mamba θα μάθετε στο αναλυτικό video review που ακολουθεί παρακάτω, καθώς μετά το πέρας της σύντομης παρουσίασης εξασφαλίσαμε την Tournament Edition του νέου περιφερειακού. Επιπλέον, μας προσφέρθηκε ένα Razer Firefly για το οποίο σύντομα θα δείτε το review, καθώς και μια ανθεκτικότατη και άκρως συλλεκτική Razer Tactical Bag.

Πριν από αυτό όμως, είχα τη μοναδική -από αυτές που συμβαίνουν σπάνια στη ζωή ενός geek- ευκαιρία για μια αποκλειστική tet-a-tet συνέντευξη με τον CEO και Creative Director της Razer, Min-Liang Tan. Το αφεντικό της Razer με καλωσόρισε θερμά όπως σας είπα πιο πάνω τόσο που ένιωσα αμέσως την απαραίτητη οικειότητα. Πρόκειται για έναν ευφυέστατο άνθρωπο ο οποίος δεν απέχει αρκετά από αυτό που έχουμε συνηθίσει στους CEO εταιριών του βεληνεκούς της Razer. Είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει και φαίνεται σε κάθε λέξη του, άνετος και ομιλητικότατος -πράγμα που με βοήθησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, απαντώντας σε οποιαδήποτε ερώτηση, χωρίς προηγούμενες διευκρινήσεις από κανέναν- αλλά πάνω από όλα ήταν ταπεινός. Ο σεβασμός που τρέφει ο ίδιος για τους Unboxholics, όμως, ήταν αν μη τι άλλο κάτι πολύ ενθαρρυντικό και τιμητικό για εμάς, μιας και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά και δει τις παρουσιάσεις που αφορούν προϊόντα της εταιρίας του. Μαζί του συζήτησα φυσικά για το προϊόν και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που είχα ετοιμάσει και έτσι είχαμε μια εποικοδομητική κουβέντα σχετικά με τη φιλοσοφία της Razer, το παρόν και το μέλλον της, τα επόμενα προϊόντα αλλά και κάποια σχέδια που αφορούν άμεσα τους Έλληνες gamers. Ολόκληρη την συνάντησή μας με τον Min-Liang Tan μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω player.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ευάγγελο Γεωργόπουλο και τη Zegetron -την επίσημη αντιπροσωπεία της Razer στην Ελλάδα- καθώς και τους ανθρώπους της Razer και συγκεκριμένα τους Min-Liang Tan (CEO Razer, Creative Director), Jan Horak (PR Lead Razer Europe), Andre Ruff (Senior PR Specialist, Razer Europe) και τον Yann Salsedo για την εκπληκτική φιλοξενία τους.

Tags: