Ε3 2021 | Όλη η gaming γιορτή στους Unboxholics!

Το hype train ξεκινάει! Θα ανέβετε;
07 Ιουνίου 2021 02:56
Ε3 2021 | Όλη η gaming γιορτή στους Unboxholics!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, έφτασε και η E3 η οποία κάνει προσπάθειες ανάκαμψης παρά τα “φυσικά” εμπόδια που θέτει η τρέχουσα πανδημία. Όπως και πολλά πράγματα πλέον στη ζωή μας, έτσι και η E3 2021 θα είναι διαφορετική και ελπίζουμε να είναι η τελευταία χρονιά που θα είναι τόσο...ιδιαίτερη.

Οι πύλες της δημοφιλέστερης gaming έκθεσης του πλανήτη, φέτος δε θα ανοίξουν για επισκέπτες, δημοσιογραφικά μέσα και influencers, αλλά τουλάχιστον έχει ετοιμαστεί μία “ζωηρή” σκαλέτα παρουσιάσεων από τους μεγαλύτερους παίκτες της gaming βιομηχανίας, τους οποίους θα τους απολαύσουμε μέσω live streaming! Nintendo, Microsoft, Bethesda, Ubisoft, Square-Enix, Capcom είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που έχουν ετοιμάσει ανακοινώσεις με δικά τους show ή εντός συνεντεύξεων Τύπου άλλων εταιριών. Σύντομα, οι αναγνώστες του Unboxholics.com θα έχουν στη διάθεσή τους το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των παρουσιάσεων με ημερομηνίες και, φυσικά, ώρες Ελλάδος!

Μπορεί να μην ετοιμάζουμε βαλίτσες για το Λος Άντζελες, αλλά είμαστε σίγουρα έτοιμοι να ζήσουμε μία ακόμη γιορτή του gaming. Από σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα 7 Ιουνίου και για τουλάχιστον δέκα ημέρες οι Unboxholics θα χορεύουν στους ρυθμούς της έκθεσης! Εκτός από έγκαιρη και έγκυρη ειδησεογραφία (24 ώρες το 24ωρο) εδώ στο Unboxholics.com, μείνετε συντονισμένοι στα social media και τα κανάλια του μέσου μας στο YouTube και στο Spotify, μιας και θα δείτε μπόλικο οπτικοακουστικό υλικό, με σχολιασμό της ομάδας στα όσα θα μας δείχνουν οι εταιρίες.

Καλή E3 και καλά...ξενύχτια σε όλες και όλους!

Tags: