Η μεγάλη επιστροφή του "Gustavo"! – Far Cry 6 Preview

Είδαμε τον ολοκαίνουργιο τίτλο της Ubisoft
28 Μαΐου 2021 20:26
Η μεγάλη επιστροφή του "Gustavo"! – Far Cry 6 Preview

Πριν μερικές εβδομάδες είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω μια κεκλεισμένων των ψηφιακών θυρών παρουσίαση της Ubisoft για το Far Cry 6. Στο πλαίσιό της είδα για πρώτη φορά gameplay πλάνα από το νέο κεφάλαιο της open world σειράς, ενώ διάφορα βασικά μέλη της ομάδα ανάπτυξης μας μίλησαν για πτυχές του τίτλου, όπως ο ανοιχτός κόσμος και ο βασικός ανταγωνιστής.

Μιλώντας για villain, να σας υπενθυμίσω πως το ρόλο του κακού στο Far Cry 6 έχει ο Giancarlo Esposito. Πρόκειται για τον ηθοποιό που λατρέψαμε στο Breaking Bad και στο Mandolorian, ο οποίος αυτή τη φορά είναι ο δικτάτορας ενός νησιού στην Καραϊβική που προσπαθεί να πνίξει μια νέα επανάσταση.

Η ερμηνεία του Esposito, λοιπόν, ήταν αυτή που με εντυπωσίασε περισσότερο. Συνολικά, όσα είδα μου έδωσαν την εντύπωση ενός καλοδουλεμένου sequel, το οποίο όμως δεν απομακρύνεται πολύ από την πεπατημένη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το αναλυτικό video preview που ετοιμάσαμε μαζί με τον Σάκη, μέσα από τον player που ακολουθεί!

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο gameplay βίντεο που δημοσίευσε η Ubisoft για το Far Cry 6, ανακοινώνοντας συγχρόνως πως το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου του 2021.