Η Ε3 2015 στους Unboxholics

Οι μέρες που οι gamers χαμογελούν κι ελπίζουν
12 Ιουνίου 2015 14:26
Η Ε3 2015 στους Unboxholics

Όλοι μας την χρειαζόμαστε την E3 και την κάθε "E3". Οι μέρες που θα έρθουν πολύ σύντομα, είναι μέρες που γιορτάζουν τα παιχνίδια. Προφανώς και το παιχνίδι είναι αυτό των εντυπώσεων, του marketing και των χαρτογιακάδων. Οι πρωταγωνιστές εκεί όμως δεν είναι τα λογότυπα, τα brands και οι CEOs. Πρωταγωνιστές σε αυτό το πανηγύρι είναι τα παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα οι στιγμές και οι εμπειρίες που μας χαρίζουν. Διαφορετικά κανένας δε θα ασχολούταν με μία τέτοια έκθεση. Αγαπάμε το αντικείμενο που πραγματεύεται η E3, όχι την έκθεση και τα περίπτερά της. Και αυτό ακριβώς γιορτάζουμε.

"Η Ε3 2015 θα διεξαχθεί από τις 16 έως 18 Ιουνίου στο Los Angeles των Η.Π.Α"

Για εμένα, για την ομάδα των Unboxholics και, αναμενόμενα, για ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού αυτού του μέσου, η E3 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μερικά 24ωρα όπου νιώθουμε πως το αγαπημένο μας hobby είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ελπίζουμε σε μία τέτοια έκθεση. Μπορεί η ουσία των βιντεοπαιχνιδιών να βρίσκεται στην απόλαυση των όσων έχουν να προσφέρουν στο παρόν, αλλά όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και εδώ, είναι ευλογία να ελπίζεις και για το μέλλον. Εμείς, που παθιαζόμαστε με αυτά, έχουμε ανάγκη να γνωρίζουμε ότι στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, θα συνεχίσουμε να έχουμε "τροφή" για να ταΐζουμε το πνεύμα και τις μέρες μας.

Εδώ στο Unboxholics.com θα κάνουμε τα πάντα και ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα τα όσα συμβαίνουν στο Los Angeles. Μία ομάδα 15 "ετοιμοπόλεμων" συντακτών ακονίζει ήδη τις ψηφιακές της πένες για να σας μεταφέρει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ετοιμάσαμε άρθρο με το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου, ετοιμάσαμε άρθρο με τη λίστα των παιχνιδιών που θα βρίσκονται στην έκθεση και καθημερινά, εδώ και μέρες, δημοσιεύουμε ατελείωτο περιεχόμενο από την επικαιρότητα της έκθεσης.

"Στο Twitch Channel των Unboxholics θα συμβούν πολλά"

Επειδή, όμως, αυτό το πανηγύρι θέλουμε να το ζήσουμε όλοι μαζί και να χορέψουμε παρέα στους ρυθμούς της έκθεσης, από σήμερα και μέχρι το φινάλε της E3 θα κάνουμε διάφορα στα οποία θα συμμετέχετε και εσείς. Θα έχουμε live chat σχεδόν όλο το 24ωρο, όπου όλοι μαζί θα κουβεντιάζουμε τις εξελίξεις την ώρα που τρέχουν. Θα ανοίξουμε τις κάμερες σε έκτακτα Framerate Live! ώστε να σχολιάσουμε τα όσα είδαμε από τις συνεντεύξεις Τύπου των μεγάλων εταιριών. Το forum των Unboxholics ήδη φιλοξενεί μεγάλα sections αφιερωμένα στην E3, πράγμα που δίνει την ευκαιρία σε όλους να "ζυμώσουμε" τις απόψεις μας, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μας γι' αυτά που βλέπουμε ή θα δούμε. Γενικότερα, χωρίς φανφάρες, χωρίς δημοσιογραφικές ταυτότητες και χωρίς "συμφωνίες" θέλουμε να σας παρέχουμε την πληρέστερη και φιλικότερη κάλυψη της E3 2015. Δε ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, αλλά σίγουρα θα βάλουμε τα δυνατά μας.

Εκ μέρους όλης της ομάδας των Unboxholics, εύχομαι να έχουμε μία εποικοδομητική και διασκεδαστική E3, που θα κάνει τα βιντεοπαιχνίδια ακόμη καλύτερη ασχολία.

Tags: